TOP

Vegeu tots els músics
House / Pop

Helena Lynn

Cantant de pop i música electrònica, amb un repertori de temes propis i versions de música dance dels 80, 90 i 00

Helena Lynn és una de les poques cantants assentades a Eivissa que mesclan un estil pop amb temes propis i música electrònica. La veu lleugera, amb un ampli arc que abasta des de les característiques d’una soprano als tons alts de Mariah Carei, li permeten oferir un repertori molt ampli que s’adapta a tota mena de locals i esdeveniments. Ha actuat a clubs, restaurants i hotels de múltiples llocs i a Eivissa freqüenta pràcticament tots els escenaris que programen aquest estil de música.

Com a compositora, sempre s’ha sentit inspirada per la música electrònica i les seues majors influències són les grans cantants de caràcter: Madonna, Rihanna, Britney Spears, Alizee, Lady Gaga, Kylie Minogue, Roxette, Jennifer Lopez, Shakira… Va començar la seua carrera presentant-se a Eurovisión amb la cançó ‘Perque te vas’, produïda per Darkness i remesclada més tard per diferents productors, com Gabriel Oré, Eulisses Osorio i Teknova DJ. Despúes, ha compost molts altres temes al costat de productors com Jimmy Onassis, Mitchel Rieger, Rubén Blázquez o David Calderón.

Actualment gira amb un xou de música chill out en viu, amb instruments tribals de percussió, i encara que resideix a Eivissa actua en esdeveniments per tot el món. Sol acompanyar-la la seua banda de música electrònica, November Love, formada per un dj i un saxofonista. També realitza versions de pop dance internacional dels 80,90 i 00, música remember i deep house. Té gran experiència com a cantant en esdeveniments corporatius, com a noces, presentacions, desfilades de moda, festes privades, aniversaris, festes en vaixells…

Vídeos

‘Deep House Sax’ (Helena Lynn)

Helena Lynn (Hotel Princess Canarias)

‘Sound Rise 4’ (Helena Lynn)

‘Sound Rise 1’ (Helena Lynn)

Helena Lynn & violinist

‘Sound Rise 3’ (Helena Lynn)