TOP

Vegeu tots els músics
Jazz

Franco Prats (Franco Botto)

Joven saxofonista ibicenco de jazz, con gran capacidad de improvisación, que ofrece espectáculos en solitario y con grupos como Pizza 4 Brkfst

Franco Prats (1993), també conegut com a Franco Botto, és un jove saxofonista eivissenc. És considerat com un dels músics de jazz més compromesos i prestigiosos de l’illa. Va estudiar el Grau Superior de Jazz al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo (València) i, des de llavors, no ha parat d’actuar per escenaris eivissencs i de tot el país. Destaca per la capacitat d’improvisació i ofereix espectacles tant en solitari, amenitzant esdeveniments amb jazz i música ambiental, com acompanyat d’altres músics.

És la columna vertebral del grup Pizza 4 Brkfst al costat del trompetista Pere Navarro, als quals es van sumant altres artistes, com el bateria Arturo García o el guitarrista Norberto Rodríguez. Els duos amb Navarro, amb el qual també va crear la banda de jazz Lemon Emigrants quan encara eren estudiants, són també habituals i a més l’hem vist tocar amb els organistes Llorenç Barceló i Chelu García, el guitarrista Omar Alcaide o la banda de la saxofonista Muriel Grossmann, entre altres músics.

Vídeos

Ibiza Sax Cocktail

Ibiza Sax Boat Party

Pizza 4 Brkfst

Pizza 4 Brkfst

Lemon Emigrants