TOP

Vegeu tots els músics
Folk

Exenbergers Austrian Folk Duo

Aquesta parella austríaca, establerta a l’illa des de fa anys, ofereix un repertori de música tradicional tirolesa i d’altres regions del país

El matrimoni Exenberger, format per Gabriele i Heinrich, porta ja molts anys residint a Eivissa. Al llarg de tot aquest temps, han mantingut viva la tradició folklòrica que van aprendre de petits. Heinrich canta a l’estil tirolès des que era nen i Gabriele va aprendre a tocar la guitarra amb el seu pare i després va estudiar psicologia musical a Viena. Junts interpreten cançons populars de diferents regions d’Àustria, que ja oferien en viu als clients de l’alberg de muntanya que van regentar durant anys als Alps.

Encara que solen actuar en la intimitat de la família i amics, de tant en tant ofereixen un recital a Can Jordi Blues Station, en el qual els dos canten i Gabriele toca la guitarra. La seua filla Elena és una de les rockeres habituals de l’establiment, ja que toca la bateria amb Poison Ivy, Konkordatti Punkinetti i Antiplastik, i és la vocalista de Fosk.