TOP

Vegeu tots els músics
Ètnica / Folk

Drum Bun!

Trio especialitzat en música balcànica, klezmer i folk mediterrani, des d’Europa al Nord d’Àfrica i Orient Mitjà

Contacte
+33 603 783 768
Xarxes

Esdeveniments passats

Drum Bun! és una banda atípica a Eivissa. El seu nom significa “bon viatge” en llengua romaní i defineix la filosofia musical del grup, que està especialitzat en música gipsy procedent de tota la zona dels Balcans. No obstant això, el repertori de Drum Bun! també viatja a molts altres països mediterranis, com Turquia, Romania, Bulgària, Macedònia o Grècia, i fins i tot més enllà, a Egipte, Algèria, Ucraïna… Un recorregut, en definitiva, d’est a oest, incloent-hi Europa, Àfrica del Nord i Orient Mitjà.

La seua música és alegre, poètica i profunda, i sempre la interpreten amb la intenció de contagiar energia al púbic i empènyer-lo a ballar. Els artistes que composen la formació són tres grans rodamons: Olivier Perrin (veu i acordió), Yaron Marco (percussió) i Alexis Arkiris (veu i guitarra).

Olivier Perrin sempre viatja pel món amb el seu acordió a coll, com si fos el passaport, transmetent a través de la música el plaer que li produeix conèixer moltes cultures. Canta en les llengües que l’emocionen i el fan vibrar.

Yaron Marko va arribar a l’illa en els anys 70 i tothom coneix l’extraordinària capacitat que té per la percussió i la seua impressionant col·lecció d’instruments, que a vegades ell mateix crea i repara. A més, és una enciclopèdia errant sobre el folklore del món i, molt especialment, els sons orientals, amb una gran capacitat per tocar instruments com el derbake (Orient Pròxim) o el tapan (Balcans).

Alexis Arkiris, després de viatjar per Grècia i Turquia, va establir la seua residència a Eivissa a mitjan dècada del 2000. Sempre inspirat per la música dels Balcans, és un expert en swing manouche i en música índia.

Vídeos

Drum Bun! (Vara de Rey)

‘Tutti Frutti’ (Drum Bun!)

‘Manea Cu Vocà’ (Drum Bun!)