TOP

Vegeu tots els músics
Electrònica / Ètnica

David Devanagari

Aquest artista de Barcelona, molt habitual a Eivissa, barreja sons electrònics i de sintetitzadors, amb el sitar hindú i el handpan.

David Devanagari és un músic i productor de Barcelona, molt habitual als escenaris de l’illa, que fusiona l’electrònica amb la instrumentació. A les actuacions en viu toca la seua pròpia música, que crea amb sintetitzadors i groove boxes, combinats amb instruments com el sitar hindú i el handpan.

Devanagari és considerat un dels artistes emergents més actius a l’escena del organic house, el downtempo i el melodic house, i els seus xous en viu captiven a l’audiència tant per l’estètica com per la música, amb una sorprenent combinació d’instruments a l’escenari juntament amb el live set, creant un so d’alta energia i gran impacte visual.

Ha estat resident a llocs tan icònics com Do Not Sit On The Furniture, Joia Beach i 1Beach Club a Miami, i Azulik i Pizzine a Tulum, i a Eivissa ha actuat a la festa Elrow, Café del Mar, Zoo Project i molts altres locals. En 2018 va publicar l’àlbum Orígenes i en 2022 el EP Xopan, i la seua música apareix en múltiples col·laboracions i recopilatoris.

Vídeos

‘Yol’ (David Devanagari)

‘Hang On’ (David Devanagari)

David Devanagari Presentation

Devanagari Live