TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Soul

Conner Reeves

Aquest compositor londinenc, que va triomfar en els 90 i després va escriure cançons per a Joe Cocker i Tina Turner, és un dels cantants més emocionals que resideixen a Eivissa.

Conner Reeves (Londres, 1972) és un prestigiós cantant, compositor i pianista establert a Eivissa, amb una extensa carrera musical, que actua per l’illa oferint espectacles en solitari i acompanyat d’altres músics. Destaca per l’emotivitat que transmet amb la veu, estant especialment dotat per a les balades i els temes de soul.

El seu nom va saltar a la fama el 1997, després de publicar l’àlbum Earthbound, llançat per la discogràfica Wildstar. Amb ell, Reeves va aconseguir que cinc senzills consecutius accedissin al Top 40 de la llista de singles del Regne Unit, sent nominat a un Brit Award el 1998. Ha actuat com a teloner d’artistes tan importants com Whitney Houston (gira europea de 1998), per a després encapçalar el cartell dels seus propis concerts, esgotant les entrades.

Després d’aquell treball, Reeves es va separar de la discogràfica i es va dedicar a escriure cançons per a altres artistes, des de Joe Cocker a Tina Turner, passant per Artful Dodger, Joss Stone, Sami Yusuf o la banda britànica de soul Mama’s Gun, entre molts altres. També va fer els cors de la reeixida cançó de MN8 ‘If You Only Let Me In’, que coescriure, i va crear el tema ‘As Love Is My Witness’ per a la banda irlandesa de pop Westlife, inclòs en l’àlbum Where We Are.

El novembre de 2005 va llançar un aclamat EP anomenat Welcome to the Future, amb el segell Still Waters Recordings, i el 2007 una cançó escrita per ell i titulada ‘I Can’, que va interpretar l’ex cantant de East 17 Brian Harvey, va participar en la selecció nacional del Regne Unit per al Festival d’Eurovisió. També va coescriure les cançons ‘Mouth to Mouth’ i ‘Porcelain’, amb el guanyador de Factor X Matt Cardle, el 2013. Després va passar un parell d’anys escrivint i actuant en el sud-oest de França, per a tornar a Londres el 2016, on va continuar creant cançons per a diversos projectes nacionals i internacionals.

Des de fa alguns anys passa el seu temps a l’illa, on treballa en noves cançons amb l’objectiu de crear un altre àlbum i actua en diferents sales i escenaris.

Vídeos

‘Earthbound’

‘My Father’s Son’

‘My Funny Valentine’

‘Love’s In Need Of Love x Saturn’

‘Lean On Me’

‘Love Is A Losing Game’