TOP

Vegeu tots els músics
Soul / Rock / Blues

Catherine & Víctor

Duo de versions de temes clàssics del rock format per la cantant britànica Catherine Taylor i el guitarrista català Víctor Fisas

Aquest duo de recent formació el componen la cantant i guitarrista britànica Catherine Taylor Dawson i el guitarrista català Víctor Fisas, que realitzen versions de temes clàssics de blues, rock i soul. Taylor Dawson viu a Eivissa des de fa anys i participa en multitud de projectes musicals amb artistes britànics i de l’illa. Les seves gravacions poden trobar-se en diverses plataformes digitals.

Víctor Fisas, per part seua, continua sent el guitarrista de Willy & The Poorboys, banda tribut de la Creedence Clearwater Revival, establida a Catalunya i amb gran èxit en tot el país. Durant la primera onada del coronavirus, el confinament el va agafar a l’illa, i es convertí en un atípic nàufrag que va acabar contactant amb la comunitat de músics de l’illa. Quan va tornar la normalitat, va decidir continuar passant temporades a Eivissa i participa en diferents formacions, com Heritage o aquesta.

Vídeos

Catherine & Víctor