TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Jazz / Soul

Catherine Taylor Dawson

Cantant i guitarrista que ha recorregut el món actuant a importants clubs i escenaris, i que actualment viu entre Eivissa, Londres i Manchester

Cantant i guitarrista formada al Regne Unit gràcies a una beca Andrew Lloyd Webber, que ha actuat en més d’una dotzena de països. Des de 2017, viu a cavall entre Eivissa, Londres i Manchester, on actua i composa cançons que llança a les principals plataformes de música per streaming, com els seus últims èxits ‘We Are All Just Human’, ‘Beautiful’, ‘Just Want You’ o ‘You Make Me Up’. A Londres ha actuat recentment a The Camden Club i a l’icònic pub de música en viu The Half Moon.

A Eivissa se la pot veure al costat de la seua banda (Catherine Taylor Band), en la qual ella canta i toca la guitarra acústica. Ofereix un repertori de soul i jazz amb alguns tocs llatins, encara que també incorpora temes de funky i rock. Solen acompanyar-la Eugenio Pérez Guitián (trompeta i percussió), Víctor Gresely (teclats) i Adam Lenox (baix). També a la gran banda de soul Lennox Lounge, formada per nou músics. A vegades actua en format duo al costat del guitarrista català Victor Fisas o amb la també cantant Lisa Rudy, amb la qual forma Musae Duo.

En el passat, Catherine Taylor Dawson ha interpretat a Shirley Bassey per un gran espectacle de la Nit de cap d’any al londinenc Cafè de París, ha actuat a esdeveniments esportius davant Alex Ferguson o Ian Botham i fins i tot ha ofert espectacles per al Príncep Alberto de Mònaco. També ha protagonitzat innombrables gales benèfiques i ha actuat als millors clubs dels Alps austríacs, St. Barths, Mònaco, Mallorca, Barcelona…

És una artista acústica dotada de gran sensibilitat, capaç d’emocionar al públic únicament amb la veu i la guitarra. Posseeix un vast repertori amb més de dos-cents temes, sent capaç d’interpretar cançons a petició del públic. També exerceix com professora privada de cant i actuació, ja que ha compatibilitzat la carrera musical amb la d’actriu.

Vídeos

We Are All Just Human

Beatiful

Itchycoo Park Cover

Chains / Respect

Your Beauty

Sexual Healing Acoustic Harmony

Promo Vídeo