TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Rock

Black Island

Quintet de covers amb músics que toquen diversos instruments i canten, cosa que els permet oferir un repertori molt ampli de gèneres i estils

Black Island és una banda de covers que es va formar a Eivissa en 2018, amb un repertori molt ampli centrat en el rock, encara que en alguns temes oscil·la cap al indie, el blues, el country folk, el reggae i fins i tot la rumba. La formació té estructura de quintet, on tots toquen diversos instruments i quatre d’ells canten, així que l’amalgama de possibilitats és molt àmplia. El composen Isra (veu principal i guitarra), Pol (guitarra, baix i veu), Anna (teclat, ukelele, calaix i veu), Jordi (baix, guitara i veu) i Víctor (bateria).

Interpreten cançons de grups i artistes tan dispars com Jimi Hendrix, Pink Floyd, Queen, Tom Waits, Dolly Parton, Johnny Flynn, The Sonics, The Doors, Eric Clapton, The Rolling Stones, Kiko Veneno, Ojos de Brujo o Pata Negra, entre molts altres. Compten amb el seu propi equip de so, ambientació de llums, decorat d’escenari i projecció d’imatges durant el concert si el format ho requereix.

Vídeos

Strychnine (Black Island)

Country Mile (Black Island)

Golden Brown (Black Island)