TOP

Vegeu tots els músics
Rock

Billy Flamingos

Una de les bandes rockeres eivissenques de més èxit i recorregut fora de l’illa. Compten amb un ampli repertori de temes propis i un potent directe

La banda Billy Flamingos va néixer a Eivissa el 2017 i practica un rock cru i potent, que ja els ha portat a tocar per diferents escenaris del país. La formació va presentar el primer àlbum homònim aquell mateix any i des de 2021 difon mitjançant píndoles en forma de senzills els temes del segon, que es diu Oscuro baile de salón i que es va llançar al mercat el 2023.

La primera formació de la banda la componien Guille Podevín (cantant, guitarrista i compositor), Adrián Pedreira (baix), Mariano Costa (guitarra) i Miquel Serra (bateria). Guille i Adrián continuen formant part del grup, als quals s’han unit Álex Costa a la bateria i el prestigiós guitarrista Álvaro Navarro, conegut pel seu treball amb Miss Caffeina.

Entre els singles més recents de Billy Flamingos, ‘Estanque euforia’, ‘Malas intenciones’, ‘Una historia violenta’, ‘Nada que hacer’ i ‘Vorágine’. Destaquen pel potent directe i la qualitat instrumental, tal com van demostrar, per exemple, al prestigiós festival indie Sonorama Ribera, d’Aranda de Duero, a l’agost de 2022.

discos

Billy Flamingos

Billy Flamingos

Primer treball del grup de rock eivissenc Billy Flamingos, publicat el 2017. Inclou deu temes propis amb ritmes ballables.
Escolta el disc

Billy Flamingos

Oscuro baile de salón

Segon àlbum del grup de rock eivissenc Billy Flamingos, publicat el 2023. Inclou dotze temes propis, produïts per Omar Gisbert.
Escolta el disc

Vídeos

‘Malas intenciones’

‘Estanque Euforia’

‘Nada que hacer’

‘Una historia violenta’

‘Desnúdate’