TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Blues

Autómatas

Trio de versions de clàssics del rock i el blues format pels guitarristes Jordi Martínez i Mario Hosch, i el bateria Vicente Clemente.

Trio format pels guitarristes Jordi Martínez Mayans i Mario Hosch, i el bateria Vicente Clemente, amb un repertori de grans clàssics del rock i el blues en anglès i espanyol. Entre les seues versions, temes de Muddy Waters, Creedence Clearwater Revival, Pink Floyd, Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Los Ronaldos, Mclan, La Frontera, Fito & Fitipaldis, Héroes del silencio i molts altres.

Jordi, que és el cantant del grup, ha estat membre de grups com a Arma Sonora, Bourbon, Tierra de nadie, Tribal o Hiel, a més de col·laborar amb el projecte Ressonadors, i actualment actua també amb Eugenio Cañavate, sota el nom Música Ligera, i amb el propi Mario Hosch a duo. Aquest últim també ha pertangut a diverses formacions de l’illa, com la banda Alamar, i actua sovent en solitari. Vicente Clemente, per altra banda, és un històric de la percussió i ha passat per Arma Sonora, Dark Elf, Chris Langley i molts més grups, i en l’actualitat també actua amb Crossroad.

Vídeos

‘Have You Ever Seen the Rain?’