TOP

Vegeu tots els músics
Flamenc

Antonio Muñoz

Un dels guitarristes de flamenc més dotats i prestigiosos d’Eivissa, amb diversos formats d’espectacle amb música i ball

Antonio Muñoz (1976) és un compositor i guitarrista de flamenc d’Eivissa, de gran prestigi, que ofereix múltiples formats d’espectacle: flamenc tradicional, amb ball, rumba flamenca, solista de guitarra flamenca, flamenc chill out, flamenc jazz… Ofereix diferents possibilitats en funció de l’establiment o les necessitats d’un esdeveniment específic.

Antonio es va criar entre músics i artistes, i va començar el seu aprenentatge musical amb vuit anys. Als 16 ja tocava als principals escenaris de l’illa. Des de llavors, a més d’aprofundir en el flamenc tradicional, investiga i fusiona aquestes arrels amb altres músiques, com el funky, el blues, la bossanova o la música electrònica.

Ha actuat per tot el món, a escenaris de llocs tan variats com Bombai (l’Índia), Alemanya, Marràqueix o Holanda, on ha compartit experiències amb diferents músics i artistes. Afirma que la inspiració amb la música “prové de la mar, de l’olor de sal i dels carrers Dalt Vila”.

Vídeos

Antonio Muñoz (Racó Verd)

“Flamenco tradicional” (Antonio Muñoz)

“Flamenco con baile” (Antonio Muñoz)

Flamenco chill (Antonio Muñoz)

“Flamenco fusión”

“Guitarra mediterránea” (Antonio Muñoz)

“Marrakech” (Antonio Muñoz)