TOP

Vegeu tots els músics
Pop / Regaetton

Ana Nieto

Jove cantant eivissenca, establerta a Madrid, amb lletres emocionals i un estil que oscil·la entre el pop, el trap i el reggaetón.

Contacte
ananietomusic@gmail.com
Xarxes
Plataformes

Ana Nieto va néixer amb el nou segle, és eivissenca, viu a Madrid i viatja pel món amb les seues cançons. Els vídeos musicals que puja a YouTube tenen milers de visualitzacions i la seua música navega entre el pop, el trap, el rhythm and blues, el reggaetón i la balada. Va començar compartint vídeos de versions dels seus artistes favorits i el 2018 es va mudar a Barcelona, per a estudiar música i compondre les seues cançons.

Les seues referències musicals són Justin Bieber, Miley Cyrus, Demi Lovato, Beyoncé i Nathy Peluso, entre molts altres. Les seues lletres són emocionals i el 2022 va publicar el primer EP, Kintsugi, amb quatre cançons, encara que ha llançat una vintena de senzills a les plataformes de streaming musical, des de 2018. Ha participat en diferents festivals, com l’Ibiza Gay Pride o el Big Sound de València.

discos

Ana Nieto

Kintsugi

Primer EP d'Ana Nieto, cantant eivissenca establerta a Madrid, amb lletres emocionals i un estil que oscil·la entre el pop i el trap (2022).
Escolta el disc

Vídeos

‘Corazón o fusil’ (Ana Nieto)

‘No me haces falta’ (Ana Nieto)

‘Wasting My Time’ (Ana Nieto & Georgia Scott)

‘No te imagino’ (Ana Nieto)

‘No me mires así’ (Ana Nieto)

‘Duele un poco’ (Ana Nieto & PASCUAL)