TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Blues / Jazz

Albert Oliva

Un dels cantants i guitarristes més actius d’Eivissa. Actua en solitari i amb diverses bandes, tant a Eivissa com a la península, i compon i exerceix com a professor.

Albert Oliva (Lleida, 1977) és un altre dels músics incombustibles d’Eivissa. Va començar a tocar la guitarra amb 15 anys i actualment és cantant i multiinstrumentista, que també exerceix amb el baix, la trompeta o el teclat. Actua en solitari, amb guitarra acústica o elèctrica, amb les quals va i ve del jazz al blues, passant pel rock i el folk, i ha format multitud de bandes. Entre elles, Loop Madness, Razzmatazz, Easy Feeling, Eivissurfers…

També ha participat en el recent álbum Foc, editat per l’Institut d’Estudis Eivissencs i gravat a Can Savina Studios, amb la cançó “El foc de Sant Joan”, i dirigeix, juntament amb el també músic Alfonso H. Morillas, la part artística del festival Jam al Sol Post que es celebra els diumenges d’estiu as Cubells, al capvespre. A més, és compositor, professor a la Escola de Música des Cubells i un autèntic especialista en concerts acústics, amb una clara tendència al jazz. Quan s’ajunta amb el violinista Ramsés Puente i el bateria Luis Amador, literalment salten espurnes.

Vídeos

El Foc de Sant Joan (Albert Oliva)

Old Love (Albert Oliva & Soulman Sal)

Albert Oliva (Can Jaume)

Live Looping (Albert Oliva & P. J. González)

Posidonia! Un bosc dins la mar (Alberto Oliva)

Razzmatazz