TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Jazz / Soul / Blues / Llatina

Abby Pianoman

Veterà pianista i cantant, amb una característica veu trencada. Actua com One Man Band, amb un repertori que abasta múltiples gèneres.

Abby Pianoman, també conegut com Abby Baker i d’origen kenià, és un dels One Man Band més veterans d’Eivissa, amb una llarga trajectòria com a músic de grans hotels a l’illa. Interpreta cançons molt conegudes de tots els estils, que el públic coneix i sovent es llança a ballar. La seua veu trencada recorda a clàssics del jazz d’una altra època, com Louis Amstrong, encara que l’adapta a temes de gran varietat d’artistes com Freddy Mercury, Elvis Presley, Joe Cocker, Jerry Lee Lewis, James Brown, Ray Charles, Stevie Wonder, Tina Turner, Dire Straits o Teddy Pendergrass, entre altres.

Canta en sis idiomes (anglès, espanyol, francés, alemany, italià i holandès) i actua amb un doble teclat que també incorpora caixa de ritmes i múltiples efectes. Ha viscut i actuat a països tan variats com Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Espanya, Emirats Àrabs o Bahrain, on fins i tot va gravar algun disc i va formar part de diverses Big Band. Es va establir a Eivissa en els anys 90, on va començar actuant en un piano bar i en el Casino, per a passar després a oferir concerts en els millors allotjaments de l’illa. Avui és conegut a les principals sales de concerts eivissenques.

Vídeos

‘Pretty Woman’

‘Unchain My Heart’

‘Johnny B. Good’

‘We Are the Champions’

‘I Feel Good’

‘Jailhouse Rock’