TOP

Vegeu tots els músics
Rock / Jazz / Soul / Blues / Llatina

Abby Pianoman

Veterà pianista i cantant, amb una característica veu trencada. Actua com One Man Band, amb un repertori que abasta múltiples gèneres.

Abby Pianoman, també conegut com Abby Baker, és un dels One Man Band més veterans d’Eivissa, amb una llarga trajectòria com a músic de grans hotels a l’illa. Interpreta cançons molt conegudes de tots els estils, que el públic coneix i sovent es llança a ballar. La seua veu trencada recorda a clàssics del jazz d’una altra època, com Louis Amstrong, encara que l’adapta a temes de gran varietat d’artistes com Freddy Mercury, Elvis Presley, Joe Cocker, Jerry Lee Lewis, James Brown o fins i tot Jimmy Somerville, entre altres.

Canta en quatre idiomes (anglès, espanyol, francès i italià) i actua amb un doble teclat que també incorpora caixa de ritmes i múltiples efectes. Ha viscut i actuat a països tan variats com Bèlgica, Suïssa, Alemanya, Itàlia, Espanya, Emirats Àrabs o Bahrain, on fins i tot va gravar algun disc i va formar part de diverses Big Band. Es va establir a Eivissa en els anys 90.

Vídeos

‘Pretty Woman’

‘Unchain My Heart’

‘Johnny B. Good’

‘We Are the Champions’

‘I Feel Good’

‘Jailhouse Rock’