TOP
Actualitat

Morning Drivers llança ‘No todo tiene un final’, el seu tercer àlbum

El grup eivissenc Morning Drivers acaba de publicar el seu tercer disc d’estudi, un LP que porta per títol No todo tiene un final i que ha produït el gran Omar Gisbert a Magrana Studios. L’àlbum conté 10 cançons que oscil·len entre el pop-rock i uns tocs electrònics més contemporanis.

La banda acompanya el llançament amb una gira per tot el país que els està portant a ciutats com Sevilla, Murcia, Alacant, Bilbao, Saragossa, Lleó, Sant Sebastià, Madrid i Toledo, i que presentaran a l’illa el pròxim 18 de maig, a les festes de Puig d’a Valls.

Amb aquest treball, la banda ha aconseguit un punt de maduresa que els consolida com una de les formacions a tenir en compte en el panorama nacional, gràcies tant a les seues cançons aferradisses com al directe irresistible que ofereixen en els seus espectacles. En la musicalitat del disc continuen predominant les melodies de gran importància emotiva, uns ritmes que llancen a no parar de saltar i unes lletres que conviden a reflexionar i buscar els significats.

L’àlbum inclou temes com ‘Cada Impulso’ o ‘Estrella Polar, que ja es varen llançar com a single i que tenen centenars de milers de reproduccions a Spotify. L’any passat van participar en els Concerts de Radi 3 i van deixar la seva petjada en grans festivals del país com, per exemple, Sonorama Ribera (25 aniversari), Interestelar Sevilla, Granada Sound, Planeta Sound i Sonorama goes to Ibiza. També han compartit cartell amb artistes com The Hives, Izal, Rigoberta Bandini o Carlos Sadness, entre altres.

Deixant enrere el seu primer àlbum, Perspectiva (2017) i el segon, Nuevas intenciones (2020), amb aquest tercer treball es consoliden com una banda molt més treballada, amb ganes ja de fer el salt definitiu. Destaca l’impecable treball de producció d’Omar Gisbert que, sens dubte, eleva la qualitat de No todo tiene un final.

Morning Drivers la formen Miquel M. Thomas (veu), Sebastian Budding (guitarra), Mariano Costa (guitarra), Luis Iglesias (baix) i Miquel Serra (bateria).