TOP
Vegeu tots els locals
Bar

Royal Park Vintage

Històric establiment amb un agradable minigolf, pròxim a la badia de Portmany, que programa concerts de manera habitual

Royal Park Vintage és un petit complex d’oci, amb un històric minigolf molt pròxim a la badia de Portmany, que encara es manté en actiu, renovat i en perfecte funcionament. A més, acull un agradable mercat ambulant, amb parades de moda, i un ampli restaurant amb menjador interior per l’hivern i una acollidora terrassa d’estiu. El local programa concerts durant tota la temporada turística i a l’hivern també, encara que de forma més esporàdica.

La seua carta de menjars ofereix una mica de tot, amb plats ben elaborats i racions generoses. Hi ha tapes per a compartir, hamburgueses, amanides, entrepans, tostas i carns. Per encàrrec també es pot gaudir de llamàntol amb all, ous i patates, graellada de carns, paella mixta, paella de peix i mariscos, arròs amb llamàntol… Tenen especial atenció amb els nens i disposen de menú infantil. Un lloc ideal per a anar en família.

Vídeos

Bluesmàfia Acústic (Royal Park Vintage)

Contacte
Carrer de Cala de Bou, 23. Cala de Bou
971 667 370 royalparkvintageibiza@gmail.com Com arribar Web
Xarxes
Concerts
Programa concerts dos o tres nits a la setmana a l'estiu. En temporada baixa també ofereix música, encara que de manera més esporàdica.