TOP
Vegeu tots els locals
Hotel

Romeo’s Motel & Diner

Motel a l’estil de la Ruta 66, amb una decoració ‘vintage’ que impressiona i un calendari de concerts i esdeveniments culturals.

Sorprenent hotel de Cala de Bou, que recorda als motels de carretera de les pel·lícules americanes dels anys 50, 60 i 70, que podien ser escenari de tota classe de pecats, encara que amb un toc de luxe. Les habitacions són sofisticades, amb constants detalls musicals i cinematogràfics, neons, pells de lleopard… Té una sala privada amb barra de streaptease, una piscina impactant, una capella per els qui vulguin acabar una nit desenfrenada passant per la rectoria i un concepte gastronòmic que encaixa amb l’estil americà de la Ruta 66 que impregna cada racó.

A la insòlita decoració de l’establiment es suma el programa cultural, que inclou concerts, karaoke, exposicions, pop-ups i fins a classes d’aeròbic al més pur estil Jane Fonda.

Vídeos

Romeo’s Motel & Diner

Contacte
Carrer de Lleó, 3. Cala de Bou
971 348 235 romeos@concepthotelgroup.es Com arribar Web
Xarxes
Concerts
Ofereix algunes tardes musicals, com la festa Shake Yo Hips, que a l'estiu sol ser els dilluns, i un calendari de concerts que varia constantment. Quan hi ha festivals com l'Ibiza Swing Fun Fest o el Sonorama Ibiza també alberga actuacions.