TOP
Vegeu tots els locals
Hotel / Restaurant

Petunia Ibiza

Hotel Boutique en els penya-segats de Cala Carbó, amb diversos restaurants que programen música en viu.

Petunia Ibiza és un petit hotel boutique situat sobre els penya-segats de l’entorn de Cala Carbó, amb unes vistes impressionants de la costa, els illots des Vedrà i és Vedranell i el capvespre. Té diversos restaurants que ofereixen una cuina mediterrània de qualitat i que estan oberts al públic en general. Pertany a la cadena Beaumier, una companyia amb petits allotjaments situats a localitzacions especials de França, sent aquest establiment d’Eivissa l’únic situat fora d’aquest país.

Els serveis de restauració de l’hotel solen estar amenitzats per música en viu a càrrec de grups de jazz, swing, folk, flamenc i altres gèneres, que acompanyen la degustació. La Mesa d’es Vedrà és el restaurant principal, amb una cuina refinada a base de productes locals de l’arxipèlag balear. Los Olivos, al costat de la piscina, ofereix paelles, verdures, plats mediterranis i pizzes a l’hora de l’esmorzar. La Mirada és el Rooftop de Petunia i ofereix plats crus, com ceviche i tartars, i també cocteleria. Per gaudir dels concerts cal reservar taula en els restaurants i, si es prenen còctels a La Mirada, es requereix una despesa mínima per persona de 25 euros.

Vídeos

Ivan M Sax Live at Petunia Ibiza

Contacte
C/ de sa Pala Marina, s/n. Cala Carbó
971 808 197 petunia@beaumier.com Com arribar Web
Xarxes
Concerts
Durant la temporada turística ofereix concerts pràcticament diàriament en els seus restaurants. Sol programar-los al capvespre, sobre les 20 hores, o al migdia, de 14 a 16 hores.

Pròxims concerts