TOP
Actualitat
Hostal Pascual (Johnny's Bar). Foto: Joan F. Ribas

Hostal Pascual presenta el videoclip de ‘Destellos’

El grup eivissenc de pop rock Hostal Pascual ha creat un nou videoclip per al seu últim single, ‘Destellos’, que varen llançar a mitjan desembre passat a les principals plataformes de música per streaming, com avanç del que serà el seu nou EP Segunda vuelta.

El videoclip s’ha rodat en un habitatge d’Eivissa, que pertany a un dels membres del grup, i l’ha dirigit i editat el guitarrista Rogelio Martín, amb la col·laboració de Ramón Martín Marí a la càmera. Aquest treball transmet una atmosfera lluminosa i alterna imatges quotidianes de la vida diària amb seqüències de la banda interpretant la cançó i alguns tocs surrealistes. El vídeo pot visualitzar-se des d’avui a YouTube.

Està previst que el mini àlbum Segunda vuelta surti al mercat al llarg d’aquest 2024, amb quatre temes que actualment es troben en procés de masterització. A diferència del primer, Smile & Go (2019), que incloïa gairebé totes les cançons en anglès, aquí Hostal Pascual es comunica exclusivament en castellà, encara que navegant entre aquests ritmes vius, dinàmics i festius, tan característics de la banda des dels seus inicis, que connecten amb el públic a través d’un llenguatge i una actitud sempre positius, que es nodreixen de l’esperit lliure d’Eivissa.

La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant, guitarrista i teclista, tornés a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En tornar, va reprendre la música al costat dels seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals es va unir José Riera (bateria), de Puig d’a Valls.

Hostal Pascual (Johnny’s Bar). Foto: Joan F. Ribas

L’àlbum Segunda vuelta s’ha gravat en el transcurs de diverses sessions a l’illa, sota la producció del prestigiós enginyer català Oliver Barriga, que s’ha desplaçat des de Barcelona per al procés i que ja es va ocupar del primer treball de la formació, Smile & Go, amb un resultat impecable. Barriga ha treballat a l’estudi de Micky Forteza, on han gravat artistes com a Jarabe de palo o Joaquín Garli, i és bon amic dels membres de la banda.

La lletra de ‘Destellos’ és obra de Pascual Fernández i Manu Fernández, mentre que la música l’ha compost Rogelio Martín. Després del llançament del single i el videoclip, el quartet anirà publicant nous temes per a finalment llançar l’EP complet. Hostal Pascual és un dels grups més emblemàtics de l’illa dins del gènere indie, estant associat també al pop rock.