TOP
Actualitat

Hostal Pascual grava nou disc a la sala d’assaig de Sant Josep

El grup eivissenc de indie rock Hostal Pascual ja està treballant en la producció d’un nou àlbum. L’enregistrament dels primers temes, que aquesta vegada són en castellà, ha tingut lloc a la sala municipal d’assaig de les piscines de Sant Josep i per a això s’ha desplaçat a l’illa des de Barcelona el productor Oliver Barriga, que ja es va ocupar del primer àlbum de la banda, Smile & Go (2019), que contenia deu temes cantats la majoria en anglès.

Barriga ha treballat a l’estudi de Micky Forteza, on han gravat artistes com Jarabe de Palo o Joaquín Garli, i és bon amic dels membres de la banda. Com a pas previ a l’àlbum, s’aniran llançant singles amb algunes de les cançons que s’han gravat aquests dies a Sant Josep.

De moment, Barriga ja está treballant aquests temes a l’estudi de Barcelona i continuarà fent viatges a l’illa i rebent a Hostal Pascual a les seues instal·lacions fins a concloure el projecte. La data de llançament de l’àlbum encara es desconeix.

Cal recordar que el primer disc d’Hostal Pascual va destacar per la instrumentació viva, amb riffs tropicals concebuts per a ballar amb els peus en l’arena. La banda es va formar el 2018, després que Pascual Fernández, el seu cantant, teclista i guitarrista, tornàs a l’illa després de passar uns anys a Barcelona. En arribar, va crear la banda amb els seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals també es va unir José Riera (bateria), de Puig d’a Valls. Són una de les bandes habituals dels escenaris de l’illa.