TOP
Actualitat

Flower Power, La Movida, Correbars y mucha música en las fiestas de Sant Josep

Aquest dissabte, 4 de març, comencen les festes de Sant Josep. És l’inici d’un potent programa, que es prolongarà durant un mes i que té en la música en viu un dels seus principals al·licients. A continuació, un resum de tots els concerts organitzats per l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia que podran gaudir-se les pròximes setmanes:

· 4 de març (20 hores): Les festes comencen enguany amb l’habitual pregó a la plaça de l’església, que continuarà amb una torrada de sobrassada i l’actuació de la banda Dr. Trapero.

Rock the Night

· 11 de març (22 hores): Torna la Flower Power, amb un concert a la plaça de la banda Rock the Night, un quintet de Barcelona que ofereix un viatge musical pels grans clàssics del rock. Després la festa seguirà amb els dj’s Jordi Cardona i Javi Box. La festa, però, comença molt abans, al costat de l’Ajuntament, a les 17,30 hores, amb una miniflower per als nens amb l’espectacle El Jardí Secret, de Lali BeGood. I de 19 a 22 hores, tardeo amb Dj Pato i Dj AL.

· 12 de març (12 hores): L’església de Sant Josep acull una nova ‘Trobada Coral’ amb l’actuació dels cors de Sineu (Mallorca) i de Sant Josep.

· 12 de març (13 hores): Viu Sant Josep!, un esdeveniment familiar que té lloc al costat de l’Ajuntament des del migdia fins al capvespre, amb el suport de les associacions del poble, que s’ocupen del menjar i la beguda. La festa comença amb Vermut a 45 rpm, amb l’animació musical de diversos dj’s. Ja a la tarda es celebrarà un concert de la Banda Municipal (17 hores).

· 16 de març (20 hores): El Cor Municipal Can Blau presenta ‘Mar i tradició’, un conjunt de peces que beuen de cultures de tot el món, juntament amb obres que s’inspiren en diferents mars (Cantàbric, Mediterrani, etcètera). A Can Jeroni.

Javier Ojeda (Danza Invisible)

· 18 de març (18,30 hores): Festa La Movida al pàrquing de Cas Vildo. Comença amb un tardeo dels anys 80 a càrrec dels dj’s de La Movida. Dues hores més tard, a les 20,30, es pujarà a l’escenari Javier Ojeda, cantant de Danza Invisible, amb la seua banda. Després del concert, dj’s de La Movida, el saxofonista LuGotti i les coreografies de Passion Dance.

· 19 de març (13,30 hores): Després del ball folklòric, actuació en directe del grup Musicaires Swing Band, a la plaça.

· 19 de març (19,30 hores): Concert de La Banda de Leit Motiv, el programa de Buenafuente, un sextet de músics professionals.

Ses Sopris (Foto: Joan F. Ribas)

· 25 de març (19,30 hores): XIII edició del festival Correbars, amb The 3 Wise Monkeys sobre el camió oferint el tradicional concert itinerant. El final de festa serà a càrrec de Ses Sopris, al costat de l’Ajuntament. I als bars Thre3vil (Can Bernat Vinya), Bluesmàfia (60 Grados Gastrobar), Carmona from Supa Disc Hits 80/90 (Bar del Centre de Majors), Swingin Tonic (Can Riku), Dj Law-less (Coyote) i Albert Oliva i Uncle Sal (Es Galliner).

· 1 d’abril (14 hores): ‘Polp a s’olla!’, primer concurs de frita de polp, amb la música en viu del duo Igea i la banda de versions Discover, al costat de l’Ajuntament.

A Contracorriente

· 1 d’abril (20 hores): Concert del grup madrileny A Contracorriente, que rendeix tribut a El Canto del Loco. També al costat del consistori.

· 2 d’abril (12 hores): Segona ‘Trobada Coral’ de les festes, aquesta vegada a Can Jeroni. Participaran el Cor des Cubells i la Coral Polifònica de Formentera.

El que hem dit: munts d’hores de música de tots els gèneres, per a gaudir les festes a tot ritme.

Descàrrega aquí el programa complet de les festes