TOP
Vegeu tots els festivals

Soul Food Fest

Cuina criolla i música americana d’arrels es troben en aquest festival, que es celebra al costat de la mar, amb músics de l’illa i de fora i un menjar popular

Data
Es celebra el 12 d'octubre
Lloc
Auditori Caló de s’Oli
Com arribar
Web
greatriveribiza.business.blog
Xarxes

Cartells

2021

SFF21-2REC

2022

cartel rec

La primera edició del ‘Soul Food Fest’ va tenir lloc en 2021, a l’escenari exterior del nou Auditori Caló de s’Oli, amb la mar com a teló de fons. L’esdeveniment combina la gastronomia del sud dels Estats Units amb les més profundes arrels del blues i el rock i l’organitzen l’Ajuntament de Sant Josep, la iniciativa Salvem sa Badia i l’Associació Cultural Great River Road.

A la primera edició hi varen actuar el guitarrista argentí establit a Barcelona Chino Swingslide, el bluesman madrileny César Crespo i el periodista i harmonicista Héctor Martínez, autor del llibre Comer y cantar: Soul, Food & Blues. Els tres varen participar en una conferència musical on van anar desgranant com el menjar s’interrelaciona amb nombroses cançons d’arrels americanes creades per grans clàssics del blues i el soul. A continuació, es va preparar una ocra popular, un dels plats de cuina criolla típics de Nova Orleans. Ja a la tarda, la música va tornar a l’escenari amb el grup eivissenc de rock americà Uncle Sal.

La segona edició es celebra el 2022 amb la participació del bluesman americà Greg Izor, acompanyat per una potent banda formada pels guitarristes Martín Burguez i César Crespo, el baixista Christian Morana i el bateria David Barona. També actuarà la popular banda local Kamikaze, una de les mítiques dels 80 i els 90, que torna als escenaris 23 anys després, i Betterman DJ. També es servirà un arròs jambalaya a preus populars i s’organitzarà un mercat ambulant de vinils, en col·laboració amb l’Associació Retro.

Vídeos

Héctor Martínez, Chino Swingslide & César Crespo

Uncle Sal, Chino Swingslide & César Crespo