TOP
Vegeu tots els festivals

Sant Pepe Rock

El festival més veterà de Sant Josep, on han actuat importants grups de rock nacionals que s’alternen amb bandes de l’illa, en el marc de les festes patronals

Data
Es celebra després de la festivitat de Sant Josep, el 19 de març, habitualment coincidint amb la Setmana Santa
Lloc
Pàrquing d'autobusos de Sant Josep
Com arribar
Xarxes

Cartells

2014

Cartel Sant Pepe Rock 2014

2016

Cartel Sant Pepe Rock 2016

2017

Cartel Sant Pepe Rock 2017

2018

Cartel Sant Pepe Rock 2018

2019

Cartel Sant Pepe Rock 2019

El Sant Pepe Rock és el festival en actiu de més llarga trajectòria d’Eivissa. El va posar en marxa en 1985 el músic i promotor Miquel Prats, Botja, en col·laboració amb l’Ajuntament, amb grups de l’illa en la primera edició i després compaginant-los amb les bandes més potents i capdavanteres del panorama nacional. En les primeres dècades es celebrava en el camp de futbol de la Unió Esportiva Sant Josep i, després d’uns anys d’aturada, va tenir una etapa a la plaça de l’Església. A les últimes edicions l’escenari s’instal·la en el pàrquing d’autobusos de la localitat, vora la carretera des Cubells.

Ha arribat a congregar milers de persones i pel seu escenari han passat bandes mítiques, com Los Rebeldes, Loquillo i los Trogloditas, Duncan Dhu, Ilegales, Radio Futura, MClan, Antonio Orozco, Los Zigarros, Obús, La Frontera, Siniestro Total, Mojinos Escozíos, Fangoria, Celtas Cortos, Barricada, Tequila, Hombres G, Fito & Fitipaldis, La Cabra Mecànica o Kiko Veneno, entre molts altres.

Vídeos

Mojinos Esconzíos (Sant Pepe Rock 2018)

Obús (Sant Pepe Rock 2017)

Azrael (Sant Pepe Rock 2017)

La Frontera (Sant Pepe Rock 2016)

The Frigolos (Sant Pepe Rock 2016)