TOP
Vegeu tots els festivals

Ibiza Swing Fun Fest

Festival de swing i lindy hop, amb més de 50 hores de música en viu al llarg de tres dies i en escenaris de tres municipis.

Data
Es celebra un cap de setmana, a mitjan maig.
Lloc
Auditori Caló de s’Oli. Carrer de Màlaga. Cala de Bou
Com arribar
Web
www.ibizaswingfunfest.com
Xarxes

Cartells

2018

Ibiza-Swing-Fun-Fest-Festival-Swing-San-Antonio

2019

Ibiza Swing Fun Fest 2019

2022

Ibiza Swing fun Fest 2022

2023

IMG-20230510-WA0061 (1)

L’Ibiza Swing Fun Fest és un certamen internacional de música swing i lindy hop, amb centenars de seguidors de dins i fora de l’illa, que acudeixen a ballar i gaudir d’un programa de tres dies de durada, amb més de 50 hores de música en viu. Es desenvolupa en tres municipis diferents de l’illa: Eivissa, Sant Antoni de Portmany i Sant Josep de sa Talaia.

En el nostre municipi té el seu epicentre a l’escenari exterior de l’Auditori Caló de s’Oli, encara que també es realitzen actuacions en establiments privats, com el bar restaurant Dunes de Platja d’en Bossa o el Romeo’s Motel & Diner de Cala de Bou. La primera edició es va celebrar el 2018, després va seguir la de 2019 i, superada la pandèmia, la música i el ball van continuar el 2022 i 2023.

Per ell han passat innombrables bandes de tot el país, algunes internacionals i també grups locals especialitzats en el gènere. Per els aficionats de fora l’illa ofereix ferris des de Dénia a preus especials, amb concerts a la coberta per a amenitzar la travessia i tickets per els esdeveniments que tenen lloc en alguns establiments privats, on es requereix entrada. L’accés a la majoria dels espectacles, no obstant això, és gratuït. També inclou animació amb xanquers, cultura gastro, confetti, vermuts musicals, marching bands per diferents localitats i postes de sol a ritme de jazz.

Vídeos

Dani Alonso & The Apollo Jumpers

The Ibiza Cool Jazz Orchestra

Muriel Grossmann & Swing Explosion