TOP
Vegeu tots els festivals

Badia de Portmany

Festival per a reivindicar el valor ambiental de la badia, que es celebra en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli. Hi participen bandes de l’illa i de fora

Data
Caps de setmana de mitjan juliol fins a final d'agost, al capvespre.
Lloc
Auditori Caló de s’Oli
Com arribar

Cartells

2021

Festival Badia de Portmany

2022

WhatsApp Image 2022-08-17 at 5.42.39 PM

El Festival Badia de Portmany va néixer a l’estiu de 2021 i va ser el primer gran esdeveniment celebrat en el recinte exterior de l’Auditori Caló de s’Oli. L’organitzen l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia i la iniciativa Salvem sa Badia de Portmany, i inclou un ampli programa de concerts amb la mar com a teló de fons. Els recitals a l’aire lliure de la primera edició varen coincidir amb l’exposició de fotografies del concurs d’imatges submarines MARE, en el hall de l’auditori.

L’objectiu d’aquesta proposta és vincular la cultura i la música amb la protecció de la naturalesa, conscienciar a través de l’art sobre la necessitat de protegir el medi marí i els ecosistemes i oferir un programa d’espectacles que atregui el públic de la badia i de tota l’illa a aquest nou recinte.

Per l’escenari d’aquest festival han passat bandes de l’illa i de fora, com el trio de jazz format per Víctor Gressely, Dennis Herman i Sigurdur Jonsson, LaCalle, Sequoia Trio, Pez Mago, Bluesmafia, Sonics, Gianni Gagliardi Quartet, Pasados de Vuelta i Hostal Pascual.

Vídeos

Sönic

Gianni Gagliardi Quartet

Pez Mago

Víctor Gressely, Dennis Herman & Sigurdur Jonsson