TOP
Actualitat

Endèmics presenta el vídeo ‘Si la mar’

‘Si la mar’, el tema guanyador del concurs Cançó Nit de Sant Joan 2024, que organitza l’Institut d’Estudis Eivissencs, ja té videoclip. La cançó, interpretada pel grup Endèmics, va ser premiada la nit del passat diumenge, a la festa de Sant Joan que va organitzar a Santa Gertrudis l’IEE, moment que va coincidir amb la difusió de la seua versió audiovisual.

El videoclip s’ha rodat en un paisatge de la costa de Sant Josep, amb es Cap des Falcó com a teló de fons, i està protagonitzat pels integrants del grup: Cristina Marí (veu i harmònica), Josep Cardona Serapio (guitarra), Inés Roig (baix) i Rafel Serra (bateria). La gravació i edició audiovisual l’ha realitzat Salva Sansano, mentre que la gravació en estudi es va fer a Can Savina, de l’empresa MP Music Eivissa.

Cal recordar que ‘Si la mar’ és un poema de Iolanda Bonet, inclòs en el seu llibre ‘Crits de Mar’, que l’autora ha ampliat amb una nova estrofa a petició del grup. La música l’ha compost el guitarrista de la banda, Josep Cardona.

Endèmics és l’única formació que ha aconseguit emportar-se el premi en dos edicions seguides, després que l’any passat l’obtingués també amb la cançó ‘Deixa anar’, de Cristina Marí. L’IEE també va lliurar dos accèssits als temes finalistes: ‘L’octava meravella’, de Juanjele, i ‘Terra’, de Miquel Tur.