TOP
Vegeu tots els discos
Joachim Kühn & Dr. Gwon

Microvibrations

2023

Fruit d’una col·laboració entre el mestre del free jazz Joachim Kühn, un dels pianistes internacionals més destacats, i Dr. Gwon, prestigiós productor de música electrònica a Eivissa, ha sorgit Microvibrations, un àlbum de naturalesa conceptual i orgànica, creat mà a mà entre tots dos artistes com a banda sonora d’una epopeia espacial imaginària.

El resultat és un àlbum conceptual, dotat d’una atmosfera meditativa profunda i una sensació vintage, però amb un so modern. Kühn sedueix amb composicions melòdiques per a piano que, d’alguna forma, s’allunyen del costat més salvatge del free jazz, mentre Dr. Gwon submergeix a l’oient en una densa atmosfera de ciència-ficció. Cadascuna de les seues 11 cançons representa un moment específic de la particular odissea moderna que experimenten els amants; des del fastig d’aquest planeta a la decisió d’abandonar-lo, passant per les múltiples etapes del viatge i el seu resultat final.

L’àlbum ha estat compost al 50% pels dos artistes, el piano està interpretat per Joachim Kühn i Dr. Gwon s’ha ocupat de sons electrònics, sintetitzadors, percussions, text i veu. Va ser gravat a Eivissa, sota la producció de Dr. Gwon, mesclant-lo i masteritzant-lo Domi Pastor. L’artwork de portada i contraportada és obra del prestigiós artista gràfic Martín Díaz (Mapp).

Cançons

01 Awakening (Tuning In)
02 Microvibrations I
03 Searching
04 Microvibrations II
05 The Calm After
06 Microvibrations III
07 Building
08 Microvibrations IV
09 Fake Heaven Dusk
10 Microvibrations V
11 Microvibrations I (Reprise)

Escoltar

Vídeos

Microvibrations I

Searching

Microvibrations II

The Calm After

Microvibrations III

Building

Estudi
Too Much Studio (Ibiza).
Tècnic de gravació
Produït per Dr. Gwon i mesclat i masteritzat per Domi Pastor.