TOP
Vegeu tots els discos

Beyond the Known

2024

Primer treball discogràfic del grup eivissenc Mind of Storm, un àlbum complet amb vuit cançons que la banda va llançar al març de 2024, amb presentació en viu en el Teatro Ibiza el 19 d’abril, ja amb format físic, i a Can Jordi Blues Station el 9 de maig.

Va ser gravat amb tots els membres de la formació, amb Eduardo da Costa (veu), Iván Frydlewsky (guitarra), Ramón Macías (baix) i Roberto Noguera (bateria), a l’estudi Can Rob, propietat del bateria i tècnic de so del grup, encara que va ser mesclat i masteritzat a Itàlia. Prèviament a la sortida de l’àlbum es va presentar el single ‘This Time’, el desembre de 2023.

Es tracta de “un disc dinàmic i atrevit, impossible d’encasellar en un únic estil degut a totes les influències que portem latents. Busquem cridar l’atenció amb una col·lecció de lletres carregades d’emoció, amb un contingut de protesta i enfocades a temes actuals o estats d’ànim, amb unes melodies cuidades”, varen explicar els membres de la banda.

“Beyond the Known significa “més enllà de lo conegut” i és la nostra manera d’ensenyar el que som, sense deixar de costat el que ens envolta. Tothom busca la manera de comunicar. Només falta la paciència per a començar a escoltar-ho, i en això estem nosaltres, buscant la melodia que convidi a pensar”.

Canciones

01 Kaboom
02 Wake Up
03 Saved
04 Inside
05 Black or White
06 Kings
07 This Time
08 Kids

Escoltar

Vídeos

Kaboom

This Time

Kings

Kids

Black or White

Inside

Estudi
Can Rob
Tècnic de gravació
Gravat per Roberto Noguera i mesclat i masteritzat a Itàlia per Stefano Serracin.