TOP

Descobreix el vídeo de presentació de ‘Sant Josep és Música’

El caràcter rocker de Sant Josep de sa Talaia ha quedat atrapat i il·lustrat en un vídeo produït amb motiu de la presentació d’aquest nou portal Sant Josep és Música, que es realitza durant la Fira de Turisme FITUR, a Madrid, el 21 de gener. Aquesta peça visual, de gairebé tres minuts de durada, té com a banda sonora la cançó ‘Romance estacional’, de Joven Dolores, banda que actua en la posterior festa de presentació que el mateix dia es celebra a la Sala Malasaña de Madrid, juntament amb Muchachito Bombo Inferno.

En el vídeo apareixen diversos aficionats a la música en viu, que expliquen amb quina intensitat poden gaudir-ne en el municipi. Les seues paraules s’intercalen amb plans aeris espectaculars dels pobles i la costa de Sant Josep de sa Talaia, imatges de concerts, el nou auditori Caló de s’Oli i altres llocs emblemàtics de la cultura local. Entre els artistes que hi apareixen figuren Uncle Sal, Alberto Oliva, Juan Perro, Kiko Veneno, Caravan of Swing, La Frontera, Joven Dolores, Corizonas o Pere Navarro, entre molts altres.

En el municipi de Sant Josep es desenvolupen més d’un miler de concerts en directe a l’any. Cada dia, en algun lloc, la música sona. Només en 2021, malgrat les limitacions imposades per la pandèmia i la impossibilitat d’organitzar esdeveniments durant moltes setmanes, es varen celebrar més de 750 actuacions musicals en 40 locals privats. S’hi varen sumar un centenar de concerts més programats per l’Ajuntament de Sant Josep.

En el vídeo s’explica que el nou portal música.santjosep.org s’ha creat per a donar suport al talent local i a l’esforç dels empresaris que aposten per la música, amb l’objectiu de trobar tota la informació en un sol lloc.

Sant Josep és Música informarà de totes les actuacions en auditoris públics, sales, bars i restaurants que programen música en viu, i les donarà a conèixer també a través de les xarxes socials i incorporant imatges i vídeos. A més, realitzarà un seguiment dels músics i artistes, i els proporcionarà un espai on exhibir les gravacions i treballs, amb enllaços a totes les plataformes on tenen presència. També els serveis de so, sales d’assaig, gravació, etcètera, que poden trobar a l’illa.

Es tracta, en definitiva, d’una eina al servei de la música en directe i a la disposició de tot l’ecosistema de la música.