TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop / Rock

XIV edició del Sobrassada Rock, amb l’actuació de Niños Raros i Banda Neón

23 de desembre de 2022 / 21:00 h - 24 de desembre de 2022 / 01:00 h

L’associació Ca sa Majora Segle XXI organitza aquesta XIV edició del Sobrassada Rock, que tindrà lloc a l’envelat de Sant Josep que aquestes festes, a causa de les obres de conversió en zona de vianants de l’entorn de l’Ajuntament, s’instal·larà al pàrquing d’autobusos de Cas Vildu. Comptarà amb les actuacions de la formació barcelonina de versions Banda Neón i el jove grup eivissenc Niños Raros i, com sempre, el públic podrà degustar sobrassada torrada.

Banda Neón és un quintet català especialitzat a desplegar versions de moltes èpoques, des del pop dels 80 fins al reggaetón actual. Els seus concerts són com una radio fórmula, amb cançons que ells fan seues i sempre posen al públic a ballar.

Niños Raros, per altra banda, va sorgir a l’Institut Quartó de Portmany. El seu debut oficial va tenir lloc a Madrid, el setembre passat, i ja ha llançat diversos senzills i videoclips. La composen Guillem Llavero (veu i guitarra), Marco Marqués (guitarra), Oliver Barnosi (bateria) i Nacho Abella (baix).

Concert gratuït

Lloc

Pàrquing d’autobusos de Sant Josep
Carretera des Cubells, km. 0. Sant Josep + Mapa de Google
Informació del músic
Niños Raros
Envia l'esdeveniment als teus amics
sobrassadarock
Mapa