TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Rock

Toni Montserrat Inc, segona actuació a Sant Josep

13 de març de 2022 / 13:30 h

Després d’haver actuat a Can Jordi el dia anterior, aquesta formació oferirà un segon concert a Sa Xacota.Toni Montserrat Inc és una de les bandes més importants de Mallorca de rock americà d’arrels i té un important prestigi entre els aficionats a aquest tipus de música en tot el país. Recentment acaben de publicar el seu segon àlbum, TransAm, llançat pel segell Milana Música Records. Sorgeix d’un periple de diverses setmanes, des de San Francisco a Nova York, en un vell Cadillac del 73, que va fer el líder de la banda, Toni Montserrat, per a inspirar-se i compondre cançons.

Montserrat ha format part de bandes històriques de Mallorca, com Murder In The Barn i The Deep South. En 2012 ja va llançar 38 Bucks, el primer disc com Toni Monserrat Inc. Des de llavors, el cantant i guitarrista ha actuat per festivals i sales d’Europa, amb importants artistes de diferents països.

La banda, a més del mateix Montserrat (veu i guitarra), la conformen Jaume Amengual (teclats), Felip Sànchez (baix i cors), Simó Vall (guitarra Lap Steel) i Miquel Blai (bateria).

Concert gratuït

Lloc

C/ Pere Escanellas, 30. Sant Josep + Mapa de Google
871 505 305
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa