TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

Tarda de blues amb Gastón Marchesani & His SuperSkunks, a Can Tommy

11 de març de 2023 / 16:00 h - 18:00 h

Tots els dissabtes a la tarda hi ha concertan Can Tommy,  al centre de Sant Jordi. En aquesta ocasió, el convidat especial és el cantant i armonicista Gastón Marchesani (Mar del Plata, l’Argentina), que estarà acompanyat pel prestigiós teclista de Hammond mallorquí Llorenç Barceló, vell conegut de la Station i acompanyant de Rosalía en les seues gires, i el gran bateria local David Barona. Els tres formen la banda Gastón Marchesani & His SuperSkunks.

Marchesani, de 33 anys, és un veritable apassionat del blues i porta 18 anys de trajectòria sobre els escenaris. Ha recorregut gairebé tota Amèrica Llatina i Europa tocant en festivals de blues i jazz, i ha actuat al costat d’artistes internacionals tan prestigiosos com Eddie Shaw (Howlin’ Wolf) o Tail Dragger. Fins i tot va ser convidat especial en un concert multitudinari de la banda original de The Blues Brothers.

Actualment resideix a Mallorca i presenta les seues cançons amb el millor ritme de boggie woggie i blues de Chicago, homenatjant els músics més grans del gènere, com Little Walter, Junior Wells o Muddy Waters, entre altres.

Concert gratuït

Lloc

Can Tommy
Avinguda de Vicent Serra, 28. Sant Jordi + Mapa de Google
971 072 323
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa