TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Rock / Soul

Smoking Stones i The Metrallas protagonitzen la Flower Power de Sant Josep

16 març / 20:00 h - 17 març / 02:00 h

Joan F. Ribas

Sant Josep torna a celebrar la Flower Power amb tota mena d’atractius i, previsiblement, s’omplirà el poble fins als topalls. Es farà un gran esforç en decoració hippy, hi haurà gent disfressada i la marxa serà sense parar. El festival es trasllada a la zona per als vianants al costat de l’Ajuntament, on s’instal·laran dos escenaris: un al carrer d’Es Galliner i un altre a la nova plaça enfront de la farmàcia. En aquesta última actuaran els dj’s Jordi Cardona i Javi Box (20 hores) i els Smoking Stones (22,30 hores), la famosa banda tribut als Rolling Stones, vella coneguda entre els rockers de Sant Josep. Al carrer de Es Galliner començarà el dj Ric Jazzbo (20 hores), que no donarà concessió a una altra música que no sigui hippy, i després sortirà a l’escenari el trio de rockabilly The Metrallas (21 hores). Abans, a la tarda, a partir de les 17,30 hores, es celebrarà també una festa miniflower per els més petits. L’esdeveniment es prolongarà fins a ben entrada la matinada, ja que després dels concerts tornaran a actuar els dj’s.

Els Smoking Stones ja han actuat a l’illa en innombrables ocasions i fins i tot compten amb un grup d’amics en el municipi, als quals visiten de tant en tant. La seua participació en la Flower Power de 2008, apareixent sobre una plataforma enmig del carrer, va ser apoteòsica.

La banda té ja gairebé 30 anys d’història. Va néixer el 1995 per encàrrec, quan un periodista, Jordi Tarda, els va demanar que muntessin un grup per a les Nits de Rock de Sedó (Lleida), que interpretés temes dels Stones de la manera més fidedigna possible. Varen sortir a l’escenari com Tarda Rock Band i el seu èxit va ser tan apoteòsic que els hi varen oferir actuaciones per a un any sencer. Al cap d’un temps, es varen buscar un nom més adequat a l’espectacle: Smoking Stones.

Smoking Stones

Han protagonitzat centenars i centenars de concerts, han publicat diversos àlbums i continuen sorprenent al públic que els contempla per primera vegada, no sols per la qualitat musical i la semblança de la veu i els instruments amb els autèntics Stones, sinó per l’estètica, en la qual destaca l’insuperable Sergi ‘Jagger’ Ortiz, que canta, balla i es mou igual que l’original. L’acompanyen Alberto Collazo a la guitarra en el paper de Keith Richards, Luis Miguel Arcos també a la guitarra, Cristian ‘Poyo’ Moya als teclats, Jaime Prats al baix i Miguel Izquierdo a la bateria. Oferiran, sens dubte, un espectacle fabulós.

The Metrallas. Foto: Joan F. Ribas

El trio The Metrallas, per altra banda, és actualment el principal grup de rockabilly de l’illa. Portaran un repertori de versions de Stray Cats, The Paladins, Gene Vincent, Eddie Cochran… Està format per Ricky Lee (guitarra i veu), Rafa Bonet (baix) i Peter Ortega (bateria), amb la col·laboració especial per aquest concert del guitarrista Iván Pacheco. La seua música sempre impulsa a ballar.

Descarrega el programa complet de les festes de Sant Josep

Concert gratuït

Lloc

Zona vianants Ajuntament de Sant Josep
Carrer de Pere Escanellas, s/n. Sant Josep + Mapa de Google
Informació del músic
The Metrallas
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2024-03-08 at 20.06.44
Mapa