TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Tango

Nit de tangos amb el gran Leonel Capitano i R3VORDA, a Can Riku

23 de juny de 2023 / 21:00 h - 23:00 h

Aquest divendres es celebra una nit molt especial a la terrassa del restaurant Can Riku, en el centre de Sant Josep, amb la presència de dos grans músics argentins: Leonel Capitano i R3VORDA. Capitano fa parada a Eivissa durant la seua gira europea i actuarà acompanyat del seu compatriota establert a l’illa R3VORDA, alter ego de Yan Adrover. Oferiran un recital de tangos que inclourà tant obres clàssiques com composicions pròpies de Capitano, que ja formen part del cançoner tanguero i crioll dels temps actuals.

Leonel Capitano (bandoneón i veu) és un dels més destacats cantautors de tango de la seua generació, amb una dotzena de discos gravats, més de 25 gires internacionals i una obra que ja compta amb més de 70 cançons. L’any passat va realitzar una extensa gira europea de quatre mesos, amb parada a Eivissa, que va incloure la gravació del seu primer disc a Europa, a l’estudi de Radio Bavaria a Munic, al costat del prestigiós Cuarteto Soltango. En aquesta gira també va presentar la primera pel·lícula com a director: ‘Son Tango: entre el sueño y la vigilia’.

R3VORDA (Yan Adrover), per la seua banda, és un cantant, baixista i guitarrista argentí establert a Eivissa i un veritable investigador de la música i els seus gèneres. Va arribar a Eivissa el 1999, on es va forjar en les nits del Arteca, i després va viure a França, on va posar en marxa la reeixida banda El Circo Divino. Després de tornar a l’illa, actua sovint en solitari o acompanyat d’alguna de les seues bandes, com La Espiral Sinfónica, R3VORDA & Los Anticuerpos, Yanba o Stories on Strings.

Concert gratuït

Lloc

Can Riku
Carrer de Pere Escanellas, 26. Sant Josep + Mapa de Google
871 042 098
View Recinte Website
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG_8730rec
Mapa