TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Latina / Tango

Nit de tangos amb Capitano, Scalerandi & Adrover a Sa Caleta

8 d'octubre de 2022 / 20:30 h - 22:30 h

Aquest dissabte es celebra una nit molt especial al restaurant Sa Caleta, amb la presència de dos grans músics argentins, Leonel Capitano i Juan Martín Scalerandi, que fan parada a Eivissa durant la seua gira europea, i que actuaran al costat del seu compatriota establert a l’illa Yan Adrover. Oferiran un recital de tangos, música de la plana pampeana i altres gèneres llatins, amb pista de ball oberta. El repertori inclou tant obres clàssiques com composicions pròpies, que ja formen part del cancioner tanguero i crioll dels temps actuals.

El cantant i intèrpret de bandoneón Leonel Capitano (imatge superior) és un dels més destacats cantautors de tango de la seua generació, amb 11 discos gravats, més de 25 gires internacionals i una obra que ja compta amb 70 cançons. Està acabant una gira de més de quatre mesos, que ha inclòs la gravació del seu primer disc a Europa, a l’estudi de Radio Bavaria a Munic, al costat del prestigiós Cuarteto Soltango. En aquesta gira també va presentar la seua primera pel·lícula com a director: ‘Son Tango: entre el sueño y la vigilia’.

Juan Martin Scalerandi (guitarra) és un dels majors referents de la música criolla actual, amb una extensa trajectòria com a guitarrista i compositor. Ha participat en incomptables produccions discogràfiques pròpies i d’altres intèrprets internacionals. És un dels investigadors més rellevants de la música de la plana pampeana i va ser durant 10 anys el company artístic del cèlebre Omar Moreno Palacios.

Yan Adrover és un cantant, baixista i guitarrista argentí establert a Eivissa i un veritable investigador de la música i els seus gèneres. Va arribar a Eivissa el 1999, on es va forjar a les nits del club de jazz Arteca, i després va viure a França, on va posar en marxa la reeixida banda El Circo Divino. Després de tornar a l’illa, actua sovint en solitari o acompanyat d’alguna de les seues bandes, com La Espiral Sinfónica, R3vorda & los Anticuerpos o Yanba.

Concert gratuït

Lloc

Sa Caleta
Playa de es Bol Nou, s/n. Sant Jordi + Mapa de Google
971 187 095
Envia l'esdeveniment als teus amics
WhatsApp Image 2022-10-07 at 10.11.01 AM
Mapa