TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Indie / Pop

Nit de dones a Dorado Live Shows, amb Hinds i Lala Hayden

3 d'agost de 2023 / 19:00 h - 23:00 h

Hinds. Foto: Paul Hudson

Quart concert del programa de Dorado Live Shows per a aquest 2023, protagonitzat íntegrament per dones: la famosa banda madrilenya Hinds i la cantant Lala Hayden. Cal recordar que aquest certamen l’organitza la cadena Concept Hotel Group i que, per primer any, s’ha traslladat des de la terrassa dels hotels Dorado i Santos, a Platja d’en Bossa, al nou espai exterior Venice Bay de Cala de Bou, al costat dels hotels Paradiso Art Hotel i Gran Paradiso. Aquesta jornada es celebra sota el lema “Womance: connexió artística entre dones”.

Hinds és una banda de indie rock que va irrompre el 2011 a Madrid. Van reprendre l’activitat el 2013, publicant versions d’alguns dels seus grups favorits, i a l’abril de 2014 van publicar dos temes a la plataforma Bandcamp, captant l’atenció de nombrosos mitjans internacionals. Des de llavors han actuat a Gran Bretanya, França, Portugal, Alemanya, Noruega, Dinamarca, Holanda, Tailàndia, Austràlia i els Estats Units, sent cap de cartell en nombrosos concerts.

Són considerades una banda de garage rock, garage pop, surf i el-fi i han estat comparades nombroses vegades amb un extens nombre de bandes de rock, tipus Velvet Underground, The Pastels i altres grups de la dècada dels 60. No obstant això, elles han esmentat a Black Lips, Ty Segall, The Parrots, The Strokes, The Vaccines i Mac Demarco com les seues influències més significatives. Les integrants són Carlotta Cosials (veu i guitarra), Ana García Perrote (veu i guitarra), Ade Martín (baix) i Amber Grimbergen (bateria). Han publicat tres àlbums i múltiples EP i senzills.

Lala Hayden

Per la seua banda, Laura Hayden, també coneguda com Lala Hayden, és una artista de currículum atípic. El 2011 va ser presentadora d’MTV Espanya i després va formar la banda Anteros, assentada a Londres, que es va convertir en una de les revelacions del 2018. El 2020 va decidir prendre’s un descans de la banda i iniciar una etapa com a solista, llançant recentment un parell de singles. També ha exercit com influencer de moda i ha representat a diverses marques.

Entrades
20€
Comprar entrades
Envia l'esdeveniment als teus amics
WOMANCE-03
Mapa