TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Jazz / Swing

Monkey Doo i The Swing Makers, en el Dunes amb l’Ibiza Swing Fun Fest

19 de maig de 2023 / 23:00 h - 20 de maig de 2023 / 02:00 h

Monkey Doo

L’Ibiza Swing Fun Fest inclou dos festes dins de la seua àmplia programació que requereixen el denominat “Night Pass”. La primera d’elles té lloc en el bar-restaurant-sala de festes Dunes, a Platja d’en Bossa. Pel seu escenari passaran el grup de jazz de carrer Monkey Doo i els dj’s The Swing Makers.

A la banda mallorquina Monkey Doo, formada el 2011, se’ls considera l’essència del festival. Es tracta d’un quartet format per Néstor Casas (veu amb megàfon característic, trompeta i ball claqué), Dídac Buscató (baix, percusió i cors), Nacho Vegas (saxo, clarinet i cors) i Sergio Tecglen (ukelele i cors).

Els Monkey Doo actuen moltes vegades pel carrer, al més pur estil de les marching band, i el seu repertori de swing/skiffle tracta de recuperar l’essència més popular d’aquest estil musical, tant en la selecció de temes clàssics de la primera època (anys 20 i 30), com en la utilització d’instruments de la música popular americana d’aquells anys.

The Swing Makers, per altra banda, són una parella de dj’s especialitzats en jazz per a ballar lindy hop, que realitzen sessions exclusivament amb discos de vinil.

The Swing Makers

El preu de l’entrada inclou la possibilitat d’accedir a aquesta festa i també a la que es celebra la nit següent en un establiment de Sant Antoni. Més informació a la web del festival.

Entrades
65€
Comprar entrades

Lloc

Dunes
Carretera de Platja d'en Bossa, s/n. Platja d’en Bossa + Mapa de Google
971 300 224
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG-20230510-WA0061 (1)
Mapa