TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

Es Cubells celebra Santa Teresa amb un concert de José Luis Pardo Quartet

15 octubre / 20:00 h - 22:00 h

Al voltant de les 20 hores, després de la missa cantada pel Petit Cor, la processó i el ball payés a càrrec del Grup Folklòric de Sant Josep de sa Talaia, els veïns d’és Cubells i tots els que s’acostin a celebrar la festivitat de Santa Teresa gaudiran d’aquest potent concert de blues, a càrrec de José Luis Pardo Quartet. Al cantant i guitarrista l’acompanyen l’harmonicista Tota Blues, el baixista Ernesto Larcher i el bateria David Barona.

José Luis Pardo, guitarrista i cantant argentí establert a Madrid, és un dels pocs artistes no anglosaxons que es mouen amb comoditat pel circuit de blues internacional. Amb el seu projecte personal, ha girat per mig món i també ha acompanyat a una gran varietat d’artistes dels Estats Units, entre els que destaquen Corey Harris, Bob Margolin, Tail Dragger, Michael Burkso o Vasti Jackson. Pardo compta amb una desena de discos editats, exerceix com a director de l’Escola de Blues de Madrid i, a més, produeix discos i gires a través de la seua productora Blues R Us.

Tota Blues (Flavio Rigatozzo)

Tota Blues (Flavio Rigatozzo), per altra banda, és un armonicista i cantant també procedent de l’Argentina, que resideix a Barcelona des de fa gairebé vint anys. Fundador i líder de Tota Blues Band, és un referent del Chicago Blues i del “southside sound” de la ciutat. S’ha passejat per la majoria de festivals de Blues d’Espanya (Hondarribia, Cazorla, Cerdanyola, Barcelona, Girona, Mijas, Béjar…) ja sigui amb el seu grup o acompanyant a figures internacionals com Bob Margolin, Tail Dragger, Dave Riley, Barrelhouse Chuck, Louisiana Red, Bob Stroger, James Wheeler, Aron Burton, Phil Guy, Dave Myers… La seua presència sempre constitueix una garantia de blues tradicional i autèntic.

Ernesto Larcher també procedeix de Madrid i ha acompanyat a aquests dos músics en múltiples ocasions. És un baixista i contrabajista consolidat i extraordinàriament hàbil, motiu pel qual no resulta estrany que sigui un habitual del circuit de blues nacional.

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona, prestigiós percussionista, és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipi, Norberto Rodríguez Trio, John Jagger… També és l’organitzador del cicle de blues The Trill is Here, a Teatro Ibiza, on ha tocat amb gent de la talla de Mingo Balaguer, el propi José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, etcètera, que quan venen a l’illa també fan parada a la Station.

Consulta el programa de festes a través d’aquest enllaç.

Concert gratuït

Lloc

Parking des Cubells
Plaça des Cubells, s/n + Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
PROGRAMA-FESTES SANTA TERESA 2023-1
Mapa