TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues

El blues de Chino Swingslide i la seua guitarra ressonadora, a Es Quiosk de Cala Vedella

13 de setembre de 2023 / 20:00 h - 22:00 h

Joan F. Ribas

El guitarrista i cantant argentí Chino Swingslide s’escapa de nou a Eivissa amb el seu dobro, per a oferir una minigira per l’illa. En el municipi de Sant Josep podrem gaudir-lo en el concert dels dimecres a Es Quiosk de Cala Vedella.

Hernán Senra (Buenos Aires, 1980), més conegut com a Chino Swingslide, és un dels més destacats músics del circuit del blues de Barcelona, amb un estil propi i inconfusible. Ha fet gires per tot el món, des dels Estats Units a Itàlia, passant per Portugal, Rússia i, per descomptat, Espanya. Eivissa és una de les seues parades habituals, on ha actuat en solitari, amb la banda Chino & The Big Bet i acompanyat dels locals Bluesmàfia i es Saligardos. També ha participat en el memorial Dave on my Mind i en diverses edicions de la Mostra de Blues i Músiques d’Arrels Negres de Sant Josep.

Té una veu potent i ben modulada, herència del seu passat com a músic de carrer, i és un guitarrista fora del comú amb un dobro entre les mans, instrument també conegut com a guitarra resofònica o ressonadora, que sempre toca amb slide. Li interessen molts gèneres, especialment el blues i el swing, però també el jazz manouche, el bolero i, com a bon argentí, el tango. Ha gravat mitja dotzena de discos al costat de músics de la talla de Nathan James o Víctor Puertas.

Concert gratuït
Informació del músic
Chino Swingslide
Envia l'esdeveniment als teus amics
IMG_1950
Mapa