TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Soul

El blues de Betta & Sanpa Trio, a la terrassa de Can Jaume

11 de setembre de 2022 / 17:30 h - 19:30 h

El blues de Betta & Sanpa Trio serà protagonista aquest diumenge a l’escenari de Can Jaume. El duo dels madrilenys Betta & Sanpa es troba realitzant una minigira per l’illa, acompanyats del bateria asturià establert a Eivissa David Barona, que també estarà amb ells a aquest restaurant de Cala Vedella. Betta & Sanpa, dos autèntics experts en blues, van començar a actuar junts en 2016 i actualment són reconeguts en l’escena nacional i internacional, amb un repertori que abasta des del soul-blues més clàssic de Etta James a temes de Ray LaMontagne o Radio Head.

Betta Berodia és una cantant i compositora madrilenya, que s’ha consolidat als últims anys com una de les grans veus de la música negra al circuit nacional. En la seua veu es poden intuir influències de Etta James, Big Mama Thornton o Bessie Smith. En 2015, després de triomfar a escenaris d’Espanya i Anglaterra, va decidir establir-se a una de les mecas del Blues: Chicago. Allí va gravar el seu primer EP My Inspiration, amb temes de la seua autoria, i va actuar a locals mítics d’Illinois, com ‘Budy Guy’s Legends’, ‘Kingston Minis’ o ‘The House Of Blues’. Ja de tornada a Espanya, Betta ha liderat diversos projectes de rhythm and blues al costat del gran guitarrista madrileny Pablo Sanpa.

Pablo Sanpa, per altra banda, és un guitarrista madrileny de l’escena de música negra nacional. Va començar a tocar la guitarra als 10 anys, seguint els passos de Francisco Simón, el seu mestre i tutor. Va prendre com a base fonamental el blues i la música negra americana d’arrels, especialitzant-se en el swing i el blues de la costa oest. La seua versatilitat l’ha portat per estils tan diversos com reggae, rock, swing, jazz, funk, new soul, rhythm and blues, hip hop… Ha acompanyat en gires europees a llegendes nord-americanes de la talla de Lou Marini (membre fundador de The Blues Brothers) Gene Taylor (pianista de T-Bone Walker, Fabulous Thunderbirds o The Blasters), James Harman, Tia Carrol, Eddie C. Campbell, Guitar Crusher o Kirk Fletcher. I respecte a artistes del nostre país, ha col·laborat amb Julián Maeso, Red House, Silvia Super Star, Vinila Von Vismark, Cosmosoul, The Soul Commanders, Black Bones, Los Reyes del K.O., Frank T, El Langui (La Excepción), The Hole 2 o Mingo Balaguer, entre altres.

David Barona, per altra banda, és un dels percussionistes més coneguts d’Eivissa i se’l pot veure acompanyant a múltiples artistes de gira per l’illa, com Martín Burguez, José Luis Pardo, Luis Fuente, César Crespo o The Electric Blue. També és músic d’estudi, organitza el cicle de blues ‘The Thrill is Here’ al Teatro Ibiza i actua amb bandes com Chimichurri, Mala Alexander Trío, Yanba o Chiclete Jazz, entre altres.

Concert gratuït

Lloc

Can Jaume
C/ Castelldefels, 5 – 7, Cala Vedella. Sant Josep + Mapa de Google
971 808 127
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa