TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Clàssica

Aurum, un espectacle de veus a la llum de les espelmes amb el sextet Borealis

20 de març de 2022 / 18:30 h

El Centre de Cultura Can Jeroni acull el 20 de març un dels esdeveniments més interessants del programa de festes patronals de Sant Josep 2022. Es tracta d’Aurum, un espectacle de veus a la llum de les espelmes, que protagonitza el sextet madrileny Borealis, en el qual participa com a baríton el jove de Sant Josep Bartomeu Tur, acompanyat d’Isabel Real (soprano), Laura Perrot (mezzosoprano), Lua Alonso (contralt), Alejandro Gómez (tenor) i Marcos Molina (baix).

Borealis és una experiència innovadora de música coral, impulsada per l’entitat cultural Sonora, de la qual Tur és director artístic, que reuneix joves músics professionals de diferents procedències. La versatilitat dels seus integrants permet oferir un programa amb múltiples estils, que implica un recorregut pel món.

El repertori que interpretaran inclou les següents peces: ‘The Sky Boat Song’ (Bear McCreary/Raya Yarbrough), ‘Northern Lights’ (Ona Gjeilo), ‘Songbird’ (Sarah Quartel), ‘Ubi Caritas’ (Ona Gjeilo), ‘Trolldans’ (tradicional, amb arranjaments de Bjorn Kruse), ‘Chant of clear Water’ (R. Murray Schafer), ‘Armottoman Ossa’ (Mia Makaroff), ‘Volar’ (Esteban Sanz Vélez), ‘Negra sombra’ (Juan Montes), ‘Invierno porteño’ (Astor Piazzola, amb arranjaments de Liliana Cangiano), ‘Aquí te amo’ (Pablo Neruda/Modesta Bor), ‘Quirpa’ (Rubén Navas/Vicente Emilio Sojo), ‘Bullerengue’ (Jose A. Rincón/Jorge Artel) i ‘Dubula’ (tradicional, amb arranjaments de Stephen Hatfield).

Entrada gratuïta amb reserva prèvia, a partir d’una setmana abans de l’espectacle.

Entrades
Gratuïta amb reserva prèvia
Reservar entrades

Lloc

Centre de Cultura Can Jeroni
Carrer de sa Talaia, 16
Sant Josep,
+ Mapa de Google
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa