TOP
Actualitat

Així va ser la presentació del disc ‘Flama’, a Can Jordi Blues Station

Dilluns passat es va celebrar a Can Jordi Blues Station la presentació de ‘Flama. Cançons de Sant Joan’, el nou àlbum editat per l’Institut d’Estudis Eivissencs. El cd, gravat a l’estudi Can Savina de MP Music Eivissa, inclou 15 temes en català que es van presentar al concurs musical Cançons de Sant Joan 2021, que va guanyar el jove cantant i compositor de Santa Eulària Juanjele.

L’acte el va presentar Miquel Prats Botja, que s’ha ocupat de la producció del disc, i van actuar diversos grups amb presència en aquest treball, com el propi Juanjele, LaCalle, Pvssydònia, Josep Ripoll acompanyat de Yann Adrover, Discòrdia, Lara Magrinyà o Endèmics, que van iniciar el concert.

Els quinze temes inclosos a l’àlbum són: ‘Nit màgica de juny’ (Juanjele), ‘Volarem’ (Arma Sonora), ‘Els colors de Sant Joan’ (Josep Ripoll), ‘Espalmador’ (Miquel Tur Torres), ‘Pagesa major’ (Terra i Sal), ‘Abraçades’ (Somosuno), ‘Tot va bé’ (Discòrdia), ‘El nostre mar’ (Pilar Mena), ‘S’illa de Bes’ (Endèmics), ‘T’enyor’ (Mon & Marcel), ‘Jota del pessic’ (SolPost), ‘Nit de Sant Joan’ (Germans Dalton), ‘Sa nit pagesa’ (Lara Magrinyà Martínez), ‘Un dia de platja’ (LaCalle) i ‘Sa matança de ses Feixes’ (Pvssydònia).

Una tarda, en definitiva, de celebració de la música feta en català, en la qual diverses bandes van desfilar per l’escenari. L’esdeveniment va concloure amb una degustació de vi pagès i coca amb pebreres.