TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Blues / Funky / Soul

R.D.B, amb la veu de Lisa Rudy, porta soul, funky i blues a l’escenari de Why Not

26 octubre / 17:00 h - 19:00 h

Lisa Rudy (R.D.B.). Foto: Joan F. Ribas

El bar restaurant Why Not participa per primera vegada al festival Cala de Bou Express amb un concert de R.D.B., una banda del màxim nivell, formada en aquesta ocasió per Lisa Rudy a la veu, Julien Catonné als teclats, Fly al baix i David Barona a la bateria. Aprofitant la capacitat vocal de la cantant, porten un repertori de soul, blues i funky.

La londinenca Lisa Rudy, cantant, compositora i productora musical, porta molts anys compaginant una vida i una carrera artística a Eivissa, on actua en solitari i amb múltiples bandes com Lennox Lounge, amb actuacions internacionals, en les quals ha actuat al costat d’estrelles tan prestigioses com Nile Rogers, Nona Hendrix, Barbara Tucker o Kym Mazelle, entre moltes altres. Canta des de petita, escriu cançons des dels 14 anys i navega amb la seua poderosa veu per els mars del jazz, el pop, el soul o fins i tot el house i el góspel. També ha participat en musicals i té una gran experiència amb bandes, en estudis de gravació i en tots els aspectes relacionats amb la producció musical. També ha col·laborat amb diferents dj’s i productors d’Eivissa i el Regne Unit, encapçalant cançons.

 

Julien Catonné. Foto: Joan F. Ribas

El francès Julien Catonné és un conegut pianista de jazz i soul, entre altres gèneres, i a l’illa actua sovent amb diferents formacions, com The Groove Machine, la banda titular de Teatro Ibiza, Swingin Tonic i Roxela & The Gang, a més d’oferir múltiples concerts en solitari per l’illa.

 

Fly. Foto: Joan F. Ribas

Fly és un prestigiós baixista que actua amb diverses bandes i artistes de l’illa, ja que destaca per la versatilitat i el caràcter. Sovent surt a l’escenari al costat del mestre del reggae Jahbless i també amb Roxela & The Gang, entre altres.

 

David Barona. Foto: Joan F. Ribas

David Barona, prestigiós percussionista, és actualment endorser de la marca de plats Diril Cymbals. Ha tocat, girat o gravat amb músics de repercussió nacional i internacional, com Macaco, Vargas Blues Band, Steve Hunter (Lou Reed, Alice Cooper…), La Mississipí, Norberto Rodríguez Trío, John Jagger… Ha portat a Eivissa a músics de blues com Mingo Balaguer, José Luis Pardo, Martín Burguez, Blas Picón, Pablo Sanpa, Betta Berodia, Iker Piris, Alberto Burguez, Luis Fuente, Alejandra Burgos, Dylan Bishop, Luis Regidor, etcètera.

Concert gratuït

Lloc

Why Not
C/ des Calo, 53. Cala de Bou + Mapa de Google
871 735 099
Informació del músic
R.D.B.
Envia l'esdeveniment als teus amics
Mapa