TOP
Carregant Esdeveniments
Vegeu tots els concerts
Electrónica / Indie / Pop / Rock

Closing al nou hotel Los Felices, amb Los Invaders, Arnau Obiols i Ricardito

18 octubre / 13:00 h - 23:00 h

Los Invaders

A principis d’estiu va obrir les portes l’hotel Los Felices, de la Cadena Concept Hotel Group, que destaca per la decoració retro a l’estil Palm Springs i l’homenatge a la moda que es rendeix a les zones comunes i habitacions. Per a tancar la temporada, l’establiment ofereix aquest ‘Summer Closing Festival’, amb accés lliure, en el qual intervindran les bandes Los Invaders, Arnau Obiols i Ricardito i els seus amics. També participaran els dj’s Amanda Portillo, Colin Peters, I Can Teach You i Manel Simone.Per a accedir cal realitzar una pre-reserva i abonar 10 euros a l’entrada, que després es reintegren amb consumicions a l’interior de l’establiment.

LOS INVADERS

Los Invaders és un grup valencià format per Miguel Ángel Orihuela Ros (Migue) com a cantant i guitarra rítmica, a més de compositor de les melodies i les lletres; José Manuel Bosca Verdet (Jack Brown) a la guitarra solista i arranjaments de guitarra; Borja Al-Hoch Rocher com a bateria i encarregat dels arranjaments, composició i llançament de samplers, i Ángel Escrivá Ruiz (Mesh) com a baixista.

Practiquen un rock aferradís amb tocs electrònics que incita al ball i que ells defineixen com a “rock espacial”. La seua trajectòria es remunta a la fi del 2015, encara que editen el seu primer EP el 2018, sota el nom Take me home, amb el qual guanyen el concurs Movistar Vinil València. Després van col·locar una de les seues cançons a la de sèrie d’Atresmedia ‘Más de 100 mentiras’. Des de llavors han llançat múltiples senzills a través de les plataformes digitals i han actuat en esdeveniments com Low Festival, Arrecife en Vivo, Deleste Festival, Presentación Montgorock, Warm Up Festival, Interestelar Festival, Polifonik Sound, Benas Fest, Cooltural Fest, B-Side Festival i Sonorama Ibiza, entre altres.

ARNAU OBIOLS

Parlar d’Arnau Obiols és parlar de festa i de Barcelona. Incomptables són les nits en les quals el català ha fet ballar al públic fins a l’alba. Artista polifacètic, músic i dj, la seua història va començar lluny de la cabina, sent bateria de la banda de culte britànica Television Personalities, primer, i dels seus compatriotes Cat’s Eyes, després. La seua música l’han punxat Gilles Peterson, Roman Flügel o fins i tot Laurent Garnier, entre altres.

RICARDITO

Ricardo Ernesto Rivera, ‘Ricardito’ (Baracoa, Cuba, 1944) és una de les estrelles cubanes supervivents dels temps del mític Buena Vista Social Club de l’Havana i un dels grans mestres de la música tradicional d’aquest país que resideixen a Eivissa. Un gran artista a qui acompanyen nombrosos compatriotes seus que també viuen a l’illa i per als quals actuar al costat d’aquest veterà cantant constitueix un honor i un privilegi. El seu estil, que ell denomina ‘Rumbahavana’, com el popular conjunt fundat el 1955 pel pianista Joseíto González, oscil·la entorn d’estils com el bolero, la guaracha, el chachachá, el son, la conga i, per descomptat, la salsa.

Concert gratuït

Lloc

Los Felices
Carrer de Madrid, 25. Cala de Bou + Mapa de Google
871 620 930
Informació del músic
Ricardito Rivera
Envia l'esdeveniment als teus amics
CLOSING LOS FELICES-RRSS-05
Mapa