TOP
Actualitat
Nathalie Roig (Ruda)

Ruda presenta el primer videoclip, ‘Coincidence’, dirigit per Enrique Villalonga

La banda de rock alternatiu Ruda, formada per quatre dones molt habituals dels escenaris d’Eivissa, va presentar el cap de semana passat el seu primer videoclip, ‘Coincidence’, que ha dirigit el prestigiós cineasta eivissenc Enrique Villalonga.

Ruda està integrada per les eivissenques Laura Marí (guitarra i veu), Nathalie Roig (guitarra i veu) i Sara Arribas (baix i veu), i la nord-americana, nascuda a Geòrgia, Brianna Flowers (bateria i veu). En els concerts ofereixen un repertori de temes propis i versions d’altres bandes.

El videoclip està protagonitzat per les components de Ruda, es va filmar els dies 1 i 2 d’agost a Filmótica Studio i a una localització prop des Jondal. Vilallonga, a més de la direcció, s’ha ocupat de la fotografia i edició del treball audiovisual. La cançó, d’altra banda, és una composició de Nathalie Roig, que parla de manera poètica sobre diferents aspectes relacionats amb la superació personal. Es va gravar el febrer de 2024 a OMNI Studios, sota la producció de Miquel Roig i Joan Ferrer.

Les quatre components de Ruda tenen una àmplia trajectòria en l’àmbit musical i han tocat o toquen en grups locals com Musicaires Swing Band o Swingatism (Laura Marí), Sequoia Tree (Nathalie Roig), Sonora, Rels o Cotton Cactus (Sara Arribas) i a les bandes nord-americanes Teen Baby o Orbital Soul (Brianna Flowers).

D’altra banda, el cineasta i artista visual Enrique Villalonga és el responsable de la productora audiovisual Filmótica i té una àmplia trajectòria com a documentalista. ‘Coincidence’, però, és el primer videoclip que realitza.