TOP
Vegeu tots els serveis
Lutier

Marín Cano Custom Guitars & Basses

L’únic lutier d’Eivissa té el taller a Sant Jordi. A més de restaurar i posar a punt instruments, fabrica els seus i els firma amb un trèvol de quatre fulles

Són molts els músics d’Eivissa i unes quantes dotzenes de fora els que actuen amb algun baix o guitarra amb la particular firma de Manolo Marín Cano: un trèvol de quatre fulles que sempre adorna el claviller. En el seu taller, a una casa de camp de Sant Jordi, ja ha fabricat al voltant de 170 instruments, que destaquen per la sonoritat i estètica impactant. Alguns tenen formes noves i altres han estat realitzats a partir de models clàssics, encara que personalitzats per complet, a gust del client.

Músics com els guitarristes Javier Vargas o Omar Alcaide i el baixista Fernando Lamadrid els utilitzen en els concerts. Marín Cano és completament autodidacta i va aprendre l’ofici fent guàrdies a l’aeroport, primer fabricant-se el seu propi baix en 2008 i ampliant a poc a poc els coneixements, fins a dedicar-se per complet a l’ofici. Empra fustes nobles, especialment tallades per a fabricar instruments, com auró, freixe, vern o banús. També restaura i repara baixos i guitarres de qualsevol marca i model, i ha exercit com a baixista en innombrables grups de l’illa, actualment amb la banda LaCalle.

Contacte
Sant Jordi, s/n
609 540 409 electroleitor@hotmail.com
Xarxes