TOP

Vegeu tots els músics
Rumba / Pop / Flamenc

Misión Rumbera

Duo format pel català Albert Nieto i el malagueny David Millón, amb un ampli repertori de temes de pop i flamenc, que ells traslladen al seu univers rumber, i composicions pròpies.

Misión Rumbera és un duo format per dos músics establerts a Catalunya, Albert Nieto (Barcelona) i David Millón (Málaga), que passen temporades a l’illa actuant en diferents escenaris. Amb aquest format porten una selecció de cançons molt conegudes del flamenc i el pop, que ells passen pel territori de la rumba, demostrant el seu mestratge al cant i a la guitarra, ja que els dos manegen les cordes vocals (Albert com a solista i David als cors) i les de l’instrument.

Entre els principals temes que conformen el seu repertori figuren ‘Noches de bohemia’ (Navajita Plateá), ‘Me maten’ (Los Tontos C. Tangana), ‘Músic de Carrer’ (Txarango), ‘Como Camarón’ (Estopa), ‘Clandestino’ (Manu Chao), ‘Alba’ (Antonio Flores), ‘Corazón Partío’ (Alejandro Sanz) o ‘Caramelo’ (Ketama), entre moltes altres. A ells es sumen composicions pròpies, que formen part del repertori individual d’aquests artistes.

Albert Nieto és un músic autodidacta de Vilanova del Camí (Barcelona), que es dedica a fer música i compondre cançons des dels 12 anys, sempre per la rumba, el rock, el flamenc i el rap. El 2016 crea el projecte La Séptima Trastada, al costat de set músics, les cançons dels quals compten amb milers de reproduccions a les plataformes digitals. En paral·lel porta una carrera en solitari, amb diverses cançons publicades.

David Millón també ha actuat amb múltiples artistes i porta endavant un projecte en solitari, en el qual destaca la seua gran capacitat com a guitarrista.

Vídeos

‘Playas de Madrid’ (Albert Nieto)

JD’Millón