TOP
Actualitat
Joan F. Ribas

Hostal Pascual publica el nou single ‘Simulándote’

El grup eivissenc de pop rock Hostal Pascual ha publicat avui a les principals plataformes de música per streaming la seua nova cançó ‘Simulándote’. Es tracta del tercer single anticipat del EP Segunda vuelta, que es llançarà al llarg d’enguany i inclourà quatre temes. La formació ja va difondre anteriorment les cançons ‘Destellos’ i ‘Segunda vuelta’.

La lletra de ‘Simulándote’ l’ha creat el cantant, guitarrista i teclista del grup, Pascual Fernández, amb música de tota la banda. “És una cançó que parla de la cotidianeidad, amb els seus bons i mals moments, però sobretot de la positivitat de sentir-se viu i de estimar als altres”. A les plataformes digitals apareix acompanyada d’una il·lustració realitzada per Ramón Martín Marí, que també es va ocupar dels singles anteriors.

L’EP Segunda vuelta s’ha gravat en el transcurs de diverses sessions a l’illa, sota la producció del prestigiós enginyer català Oliver Barriga, que es va desplaçar des de Barcelona per al procés i que ja es va ocupar del primer treball de la formació, Smile & Go (2019), amb gran resultat. Barriga ha treballat a l’estudi de Micky Forteza, on han gravat artistes com a Jarabe de palo o Joaquín Garli. La masterització s’ha fet a Barcelona.

A diferència de Smile & Go (2019), que incloïa gairebé totes les cançons en anglès, aquí Hostal Pascual es comunica exclusivament en castellà, encara que navegant entre aquests ritmes vius, dinàmics i festius, tan característics de la formació des dels inicis, que connecten amb el públic a través d’un llenguatge i una actitud sempre positius, que es nodreix de l’esperit lliure d’Eivissa.

Hostal Pascual. Foto: Joan F. Ribas

Hostal Pascual és un dels grups més emblemàtics de l’illa, dins del gènere indie associat també al pop rock. Es va formar el 2018, quan Pascual Fernández va tornar a l’illa després de passar uns anys a Barcelona, on va desenvolupar altres projectes musicals. En aquell momento va reprendre la música al costat dels seus amics del col·legi de Jesús, Rogelio Martín (guitarra) i Manu Fernández (baix), als quals s’uneix José Riera (bateria), de Puig d’a Valls.

‘SIMULÁNDOTE’

ME DESPIERTO CADA DÍA
REBUSCANDO EN MI INTERIOR
MIRO EN LAS COSAS
DE MI HABITACIÓN

VOY CORRIENDO POR LA CALLE
SIN SABER QUIÉN SOY
SALTO LAS BARRERAS
DE MI OTRO YO

ME VEO ASÍ CADA MAÑANA
REFLEJADO EN EL PROYECTOR
SIN RUMBO A NINGÚN LUGAR
NO SÉ CÓMO VESTIRME HOY

SIMULÁNDOTE
HACIENDO COMO SI TE QUISIERA
AHOGÁNDOME ENTRE TU PIEL
EMPIEZA ASÍ UN NUEVO DIA

VOY CORRIENDO Y SALTO
DESDE MI CAMA
VOY CORRIENDO Y SALTO
NO ME LO PIENSO
VOY CORRIENDO Y SALTO
DESDE MI CAMA
VOY CORRIENDO Y SALTO

SALGO ENTRE LA GENTE
ME VEO EN EL RETROVISOR
ESE CHUTE DE ENERGÍA
ESTOY DE BUEN HUMOR

SE PALPA EN EL AMBIENTE
LA FACILIDAD
DE ESE SALTO AL VACÍO
AL FONDO DEL MAR

SIMULÁNDOTE
HACIENDO COMO SI TE NO TE VIERA
AHOGÁNDOME ENTRE TU PIEL
EMPIEZA ASÍ UN NUEVO DIA

VOY CORRIENDO Y SALTO
DESDE MI CAMA
VOY CORRIENDO Y SALTO
NO ME LO PIENSO
VOY CORRIENDO Y SALTO
DESDE MI CAMA
VOY CORRIENDO Y SALTO ALTO

VOY CORRIENDO Y SALTO
DESDE MI CAMA
VOY CORRIENDO Y SALTO
NO ME LO PIENSO
VOY CORRIENDO Y SALTO DESDE MI CAMA
¡VOY CORRIENDO Y SALTO DESDE MI CAMA!