TOP
Vegeu tots els festivals

Sonorama Ibiza

Versió eivissenca del veterà festival de música indie Sonorama Ribera d’Aranda de Duero, que porta a l’illa més de vint bandes durant un cap de setmana a la tardor

Data
Es celebra a principis d'octubre
Lloc
Paradiso Ibiza Art Hotel & Auditori Caló de s’Oli (Cala de Bou)
Com arribar
Web
https://sonoramariberaibiza.es/
Xarxes

Carteles

2021

sonorama-goes-to-ibiza-2021-cartel-dias

2022

IMG_3768

2023

CARTEL_SONORAMA_RIBERA_IBIZA_2023_SEPTIEMBRE_DIAS_Mesa de trabajo 1 copia 3 (1)

Sonorama Ribera és un festival de música indie que, des de 1998, es celebra el mes d’agost a la localitat burgalesa d’Aranda de Duero, organitzat per l’associació cultural Art de Troya. Des de 2021 i en col·laboració amb la cadena hotelera eivissenca Concept Hotel Group, que posseeix diferents hotels temàtics a l’illa molt vinculats a la cultura del rock i la cinematografia, el certamen també compta amb una versió eivissenca, que es desenvolupa a la zona turística de Cala de Bou a primers d’octubre. En ella participa una representació dels grups que protagonitzen el cartell d’Aranda de Duero, als quals es suma alguna banda local, i també programa diferents activitats paral·leles, com projeccions, xerrades i exposicions.

La primera edició es va desenvolupar conjuntament a diversos escenaris situats als hotels Paradiso Art Hotel, Romeo’s Ibiza Motel & Diner i Cubanito Ibiza, tots ells molt pròxims i emplaçats al citat barri de la badia de Portmany. Va comptar amb la participació d’una vintena de grups i artistes com Algora, Arde Bogotá, Barry B, Billy Flamingos, Bratty, Comandante Twin, David Kano, Delaporte, Dinero, Elyella, Embusteros, Funambulista, Gara Durán, Ginebras, Jack Bisonte, Joe Crepúsculo, Karavana, Kimberley Tell, Kuve, L. A., La Habitación Roja, Los Secretos, Maren, Marwán, Niños Mutantes, Nunatak, Queralt, Lahoz, Rayden, Shinova, Sidonie, Siloé, St Woods, Tomasito, Uncle Sal o Varry Brava, entre altres.

La segona edició del certamen, en 2022, es va celebrar al recinte Venice Bay, de Concept Hotel Group, i també a l’exterior del nou Auditori Caló de s’Oli, un recinte municipal situat als voltants, on es celebren les actuacions d’accés gratuït. El recentment inaugurat Grand Paradiso, també a les proximitats, va albergar diferents activitats complementàries. Al cartell, més de vint grups i artistes, com Stone Corners, Niños Raros, Belako, Cachorros, Dani Fernández, Delafé y las Flores Azules, Rufus T. Firefly, Morning Drivers, Hoonine, Izaro, Luis Brea, Miss Caffeina, Niña Polaca, Nena Daconte, Rulo y la Contrabanda, Morgan, Sienna, Tu Otra Bonita o Veintiuno.

La tercera edició de 2023 es va celebrar en els mateixos espais de l’any anterior i va comptar amb artistes i grups com Iván Ferreiro, Mikel Erentxun, Arde Bogotá, Depedro, Shinova, La Bien Querida, Joven Dolores, Natalia Lacunza, Carmen 113, Los Invaders, Pol 3.14, Arco, Bauer, Kitai, The Grooves, Despistaos, Alba Reche, Casino Montreal, Kuve, Tessa, Anabel Lee i Yesterdays Yeahs.

El certamen, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, Sant Josep és Música i el Consell Insular d’Eivissa, ofereix possibilitats d’allotjament per als aficionats de fora de l’illa i entrades per assistir als concerts per als residents.

Vídeos

Aftermovie Sonorama Ribera goes to Ibiza 2021

Arde Bogotá (Sonorama Ibiza 2021)